Με έδιωξε με αιμοραγία γιατί δεν με χειρούργησε αυτή

 Έχοντας ένα πρόβλημα υγείας (γυναικολογικό) επισκεπτόμουν γνωστή γιατρό γυναικολόγο στην περιοχή του Δήμου 3Β. Το πρόβλημά μου έπρεπε να λυθεί με χειρουργείο.

Η συγκεκριμένη γιατρός μου ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, των 4.000 ευρώ για να με χειρουργήσει, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο που χειρουγεί, ποσό που δεν μπορούσα να καταβάλω, αλλά θεώρησα σκόπιμο να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο, που υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία.

Ετσι αναζήτησα γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο και χειρουργήθηκα προ τριμήνου.

Πρόσφατα και αιφνίδια άρχισα να έχω αιμορραγία. Στον πανικό μου, απευθύνθηκα άμεσα και πιο κοντά μου, στην γιατρό που με παρακολουθούσε πριν χειρουργηθώ.

Της εξήγησα ότι χειρουργήθηκα στο δημόσιο νοσοκομείο, αλλά πήγα να με δει γιατί έχω αιμορραγία και δεν μπορώ να πάω άμεσα στο νοσοκομείο και της έδωσα το φάκελο με όλο το ιστορικό μέσα.

Η γιατρός όχι μόνο αρνήθηκε να με εξετάσει αλλά επιστρέφοντάς μου το φάκελο, σχεδόν πετώντας τον μου κατάμουτρα, μου είπε «αυτό είναι το τίμημα του δημοσίου».

Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι είναι κάτι επείγον, ότι ο γιατρός που με χειρούργησε μπορεί να έλειπε και εφόσον είμαι πελάτισσά της, θεώρησα σκόπιμο να πάω σ’ εκείνη.

Εν τέλει έφυγα χωρίς να με εξετάσει!!!

Απευθύνθηκα σε άλλο ιδιώτη γιατρό, αφού δεν βρήκα αυτόν που με χειρούργησε άμεσα, ο οποιός κανονικά ανέλαβε την υπόθεσή μου, χωρίς να με “τιμωρήσει” γιατί εμπιστεύθηκα το δημόσιο.

Κι αναρωτιέμαι, αυτός είναι ο όρκος της συγκεκριμένης γιατρού, που έδωσε για να υπηρετήσει την υγεία πληρώνοντας μάλιστα επίσκεψη 50 και 100 ευρώ κάθε φορά;

Φοβάμαι πως ο ορκος του Ιπποκράτη για κάποιους γιατρούς, έχει μετατραπει σε όρκο του ευρώ, με πλήρη αδιαφορία για τον ασθενή και μάλιστα σε ανάγκη.

H επιστολή αυτή, μας έχει έρθει στα γραφεία, επώνυμα. Επώνυμη η καταγγέλουσα, επώνυμη και η γυναικολόγος που καταγγέλεται. Εμείς δεν θα δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα, ούτε το ενός ούτε του άλλου. Δημοσιοποιούμε όμως την επιστολή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος