Δήμαρχος: «δεν πρόκειται να το αφήσω»

“Πόλεμος” από το Δήμο 3Β με το Ασκληπιείο Νοσοκομείο

 

Αναφορά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο έκανε ο Δήμαρχος για το στρεμματικό τμήμα 5,5 στρ., που ανήκει στο Δήμο και το διεκδικεί, τονίζοντας ότι είναι κοινόχρηστο και οφείλει να το πάρει. Μάλιστα το τόνισε με έμφαση ότι «δεν πρόκειται να το αφήσω».

Εχουμε γράψει πολλές φορές για το Ασκληπιείο Νοσοκομείο, γιατί είναι πολύτιμο για την περιοχή μας, μια που το επόμενο δημόσιο νοσοκομείο απέχει πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά μας.

Ο Δημ. Δόγκας σημείωσε σχετικά ότι μία διεκδίκηση δεν σταματάει ποτέ. Αν αρχίσουμε να το κουτσουρεύουμε από εδώ και από εκεί ή να το αποσύρουμε κιόλας, όταν το νοσοκομείο το έχουμε ανάγκη και το επισκεπτόμαστε πάρα πολύ συχνά, θα πρέπει να το προσέξουμε το θέμα.

Γνώμη μας είναι ότι ο Δήμος και ο Δήμαρχος θα έπρεπε να διεκδικεί μόνιμα το δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου και να συνεργάζεται με τη Διοίκηση και όχι να το πολεμάει. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Νοσκοκομείο έχει χτιστεί στο σύνολό του γη και κτίσματα από δωρεές και δη ανθρώπων που διέθεσαν όλη τους την περιουσία για να βρίσκουν ανακούφιση οι πολίτες.

Και ξεχνάει ο δήμαρχος ότι απέξω περιμένουν πολλά “κοράκια” που ορέγονται το χώρο του νοσοκομείου.

Όσο για το χώρο στάθμευσης που ζητάει να πάρει ο Δήμαρχος και πιστεύει ότι μένει μισοάδειο, τον καλούμε να το επισκεφθεί στις 10 και μετά το πρωί με το όχημά του, να δούμε πού θα παρκάρει. Και στο Νοσοκομείο δεν σταθμεύουν μόνο οι εργαζόμενοι, που ανέφερε ο δήμαρχος. Σταθμεύουν και οι ασθενείς και οι συνοδοί. Πού θα πάνε όλα αυτά τα οχήματα εάν τα βγάλει έξω από το Νοσοκομείο;;;

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 197 guests και κανένα μέλος