διπλάσιοι οι οικογενειακοί στην επέκταση από τους απλούς!

Τα θέματα (11ο & 12ο) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου 3Β (5.2.19) αφορούσαν τροποποίηση των θέσεων ταφής στο Κοιμητήριο της Βούλας. Δηλαδή τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης που διέπει τη λειτουργία των κοιμητηρίων του Δήμου, μετά την επέκταση που έγινε και αυξήθηκαν 400 νέοι τάφοι εκ των οποίων μόνο οι 160 γίνονται τριετούς!

Αυτό μας δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δίνεται πολύ μεγάλος αριθμός τάφων σαν οικογενειακοί, τη στιγμή που οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς και παρά την επέκταση των 400 τάφων σε λίγο καιρό θα υπάρξει ξανά πρόβλημα.

Δηλαδή από τους 400 τάφους δίνουν τους 240 σε οικογενειακούς.  Τους πουλάνε για να το ξεκαθαρίσουμε και μάλιστα “αλμυρά”.

Με την απόφαση που πάρθηκε δίνεται η δυνατότητα, κάτοικοι της Βάρης ή της Βουλιαγμένης να αγοράζουν οικογενειακό τάφο στο Κοιμητήριο της Βούλας, στην ίδια τιμή που αγοράζει και ο Βουλιώτης, μιας που ενοποιήθηκαν και έγινε ένας Δήμος και αφού η Βάρη και η Βουλιαγμένη δεν διαθέτει χώρο.

10.000 κοστίζει ο οικογενειακός τάφος για τους δημότες και 30.000 για τους ετεροδημότες.

Με το θέμα θ’ ασχοληθούμε εκτενώς γιατί απεχθανόμαστε την εμπορευματοποίηση του θανάτου και μάλιστα από δημόσιους φορείς!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος