Οπως μας ενημέρωσε ο Δήμος ξεκινάει μία εφαρμογή εξυπηρέτησης αναμονής στο Δήμο 3Β (Timejack) και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π). Πρόκειται για μία καινοτόμο εφαρμογή που έχει ως στόχο να βάλει τέλος στις ουρές αναμονής οργανισμών, επιχειρήσεων και καταστημάτων, βοηθώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες καθυστερήσεις και ξεκινάει πιλοτικά στο Δήμο 3Β από τις 18 Φεβρουαρίου 2019 έως τις 14 Ιουνίου 2019.

Η Timejack είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που δημιουργήθηκε από φοιτητές και απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο «Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» που πραγματοποιήθηκε από το Φεβρουάριο έως το Νοέμβριο του 2018.

 

Η εφαρμογή διατίθεται στο Δήμο χωρίς αντίτιμο.

Ο τρόπος λειτουργίας της είναι απλός. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  1. Δωρεάν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας www.timejack.gr. Η οποία είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.vvv.gov.gr, όπου υπάρχει σχετικός υπερσύνδεσμος (link) και από οποιοδήποτε browser κινητού ή υπολογιστή.
  2. Επιλογή της υπηρεσίας ΤΑΠ/Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προκειμένου να δουν το μέσο χρόνο αναμονής για εκείνη τη στιγμή.
  3. Επιλογή «Εγγραφή στην ουρά», προκειμένου να πάρουν οι εγγεγραμμένοι έναν κινητό τηλεαριθμό προτεραιότητας και να ενημερωθούν για το πότε είναι η σειρά τους.

Η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής σε υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτελεί συνέχεια της πρόθεσης της Διοικούσας Αρχής να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί τονέο πρόγραμμα υποστήριξης νέων αλλά και υπαρχόντων επιχειρηματιών.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος