Το Local TV έχασε την "ψυχή" του!

Ανήμερα της γιορτής του, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, ο Γιάννης Τσερκέζος, έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από ανεύρισμα που τον "χτύπησε" αιφνίδια.

Βαθιά η λύπη μας, για την απώλεια του Γιάννη, γιατί έχουμε μία δημοσιογραφική γνωριμία που ξεπερνάει τις τρεις δεκαετίες!

Ο Γιάννης ήταν μία σιωπηλή δύναμη στη δημοσιογραφία!

Βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του από την οικογένεια της Εβδόμης.

 

Δήλωση Δημάρχου των 3Β

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Απεβίωσε χθες αιφνιδίως ο συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού «Local TV» και συνεργάτης του Δήμου μας, Γιάννης Τσερκέζος, ένας γνήσιος υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ενημέρωση του κοινού μέσα από το κανάλι του, στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το «Local TV» έφερε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στα σπίτια μας με ζωντανές μεταδόσεις από πολλούς δήμους ενώ παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης.

local tv

Το 2014 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσερκέζο θεσμοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου και η εκτέλεση του έργου από τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν υποδειγματική.
Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου που αφήνει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης»

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 263 επισκέπτες και κανένα μέλος