Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται

Από την ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής, από τους παρακάτω Δήμους, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 8 και σε ορισμένους και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

  • Της Π.Ε.Ανατολικής Αττικής
  1. Δήμος Αχαρνών
  2. Δήμος Λαυρεωτικής
  3. Δήμος Μαραθώνα και για την Τετάρτη, 9/1/2019
  4.  Δήμος Παιανίας
  1. Παλλήνης
  2. Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας
  3. Δήμος Ωρωπού
  4. Δήμος Διονύσου και για την Τετάρτη
  5. Δήμος Σαρωνικού
  • Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:
  1. Δήμος Μεγαρέων
  2. Δήμος Ελευσίνας
  • Π.Ε. Νήσων
  • Δήμος Σπετσών

Δευτέρα πρωί, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, στην οποία, τονίζει την «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων» καθώς είναι «δεδομένη η απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε όλοι μας στην ασφάλεια των μαθητών».

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τη διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 08/01/2019 σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παλλήνης, καθώς και όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να προφυλαχθούν μαθητές και γονείς από τους άνω κινδύνους των κατά την μετακίνησή τους, που καθιστά επικίνδυνη την προσέλευσή και την αποχώρησή τους στα εν λόγω σχολεία και παιδικούς σταθμούς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

----------

Κορωπί 07/01/2019

Αρ.Πρωτ.: 227

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τη διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων και έντονων καιρικών φαινομένων, Τρίτη 8 Ιανουαρίου σε όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας (Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια και Λύκεια)

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης

----------

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως ανακοινώθηκαν από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών αποφασίζουμε ότι αύριο ΤΡΙΤΗ 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν ΟΛΑ τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ΟΛΟΙ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σαρωνικού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ

----------

Δήμος Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μετά την υπ’ αρίθμ. 4/2019 Απόφαση, του Δημάρχου Μαρκοπούλου, αύριο Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019, ΟΛΑ τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται στην περιοχή μας.

----------

Δήμος Διονύσου

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της δημιουργίας παγετού, για προληπτικούς λόγους και με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, Τρίτη 8 Ιανουαρίου και μεθαύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία του δήμου Διονύσου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστοί θα παραμείνουν, επίσης, οι δημοτικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

----------

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 214 guests και κανένα μέλος