Με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπώ και στέκομαι δίπλα σας...

​​​​​​​Αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι,

​Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχηθώ χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, γεμάτο υγεία, ειρήνη, ευτυχία, αγάπη, ευημερία και κυρίως ανθρωπιά.

Επιθυμώ για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω, διότι με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας τρεις συνεχείς τετραετίες και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές, μου χαρίσατε την πρώτη θέση σε ψήφους, μεταξύ όλων των υποψηφίων στο σύνολο των συνδυασμών.

Με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπώ, ως Δημοτική Σύμβουλος, στα συλλογικά όργανα του Δήμου μας. Αυτήν την εμπιστοσύνη προσπάθησα και προσπαθώ να τιμώ καθημερινά με όλες μου τις δυνάμεις.

Στέκομαι δίπλα σας, δίπλα σε κάθε δημότη, σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και μέσα από τη συζήτηση και την καλή προαίρεση, πάντα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

Από όλους εσάς αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, έχω δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια μόνο αγάπη και σας ευγνομονώ γι’ αυτό, γιατί αυτό είναι που μου δίνει τη δύναμη να μπορώ να ασχολούμαι και να προσφέρω όπου χρειάζεται.

Εκείνο μόνο που θέλω να τονίσων, για μια ακόμα φορά είναι ότι είμαι υπερήφανη για τον τρόπο που λειτούργησα στις σχολικές επιτροπές. Έστω και άθελά μας, μπορεί να παραβλέψαμε γραφειοκρατικές και ανεφάρμοστες εγκυκλίους, οι οποίες είναι γραμμένες από ανθρώπους που ίσως δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η καθημερινή λειτουργία μιας σχολικής μονάδας.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα έκανα και σήμερα εάν βρισκόμουν στην ίδια θέση με τις ίδιες συνθήκες. Δώσαμε τη δυνατότητα στα Σχολεία να λειτουργήσουν ομαλά και απρόσκοπτα. Αν τα παιδιά μας είχαν θέρμανση, αν τα τζάμια των σχολείων αντικαθίσταντο αμέσως, αν υπήρχαν είδη καθαριότητας, κλιματιστικά, υπολογιστές, αν τα παιδιά μας είχαν γραφική ύλη στα σχολεία τους και πολλά άλλα, τότε πραγματικά “έσφαλα”.

Θεωρώ ότι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά έχουν διαμορφώσει άποψη για το ήθος μου και για τη μάχη που δίνω καθημερινά για το καλό του κάθε δημότη, αλλά και για το καλό του συνόλου.

Η αλήθεια αργά ή γρήγορα έρχεται στο φώς, και καθαρός ουρανός δεν φοβάται τίποτα!!!

Τώρα καλούμαι να δώσω μια πολύ σημαντική μάχη, από την οποία είμαι σίγουρη ότι θα βγω πιο δυνατή.

Ο Δήμος μας και όλοι μας αξίζουμε να έχουμε σωστούς και δίκαιους διοικούντες.

Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας με ισχυρή πίστη και θέληση γιατί όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι και δυνατοί να αλλάξουμε σελίδα και να στοχεύσουμε πλέον ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!

Καλές ευλογημένες γιορτές

Eυτυχισμένο το 2019 με αγάπη

για ένα καλύτερο αύριο

για όλο τον κόσμο

​​​​​​

Πάντα δίπλα σας

​​​​​​ Μαρία Χόβρη-Σίνα

Aντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 292 επισκέπτες και κανένα μέλος