Μεγάλη αισιοδοξία διακατέχει τον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής «Νέα Αρχή για την Αττική» για μια νικηφόρα μάχη του στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

«Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, την καλύτερη ομάδα υποψηφίων και συνεργατών. Το πιο αξιόπιστο κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρουσίασε τους πρώτους πενήντα υποψηφίους συμβούλους που θα το πλαισιώσουν.

Ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι οι πολίτες όλων των Δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της ανικανότητας της σημερινής Διοίκησης η οποία, όπως επισήμανε, «απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς».

«Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων» σημείωσε και τόνισε ότι «το κακό δεν ξεκίνησε για την Αττική το 2014. Αλλά πολύ πιο πίσω. Απλά το διάστημα 2014-2018 πήγαμε από το κακό, στο χειρότερο» επεσήμανε.

Σε αυτό το πλαίσιο και προσδιορίζοντας τις προτεραιότητες του για την “αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής”, τόνισε ότι στόχος είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

«Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές, για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους», σημείωσε και διαμήνυσε ότι: «Ήρθε η ώρα της σύγκρουσης και της ανατροπής, με όσα μας πάνε πίσω, με όσα κάνουν δυσκολότερη την καθημερινότητά μας. Ήρθε η ώρα να κάνει η Αττική μια Νέα Αρχή».

Τόνισε, πως σε αυτή την εκλογική μάχη, θα συγκρουστούν δύο διαφορετικές λογικές. «Απέναντι σε εμάς που έχουμε να επιδείξουμε έργο, τίθενται αυτοί που άσκησαν Διοίκηση στην Περιφέρεια τα προηγούμενα 20 χρόνια, αλλά απέτυχαν να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Αττικής».

«Οι υποψήφιοι μας θα είναι οι πρεσβευτές μας σε όλη την Αττική. Με τη δική τους συστράτευση, με τη δύναμη που μας δίνουν από την πρώτη στιγμή οι πολίτες της Αττικής, είμαι βέβαιος ότι θα νικήσουμε».

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βλάχου Γεωργία, Οικιακά
Κατσανδρή Αικατερίνη, Ιατρός (Παθολόγος)
Κιούκης Δημήτριος, Επιχειρηματίας
Γιαρένης Δημήτριος, Ασφαλιστής
Καρασαρλής Αναστάσιος, Υπ. Τραπέζης
Πέππας Νικόλαος, Οικονομολόγος –Επιχειρηματίας, πρ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αν. Αττικής
Κουλουβράκη Ιωάννα, Δικηγόρος
Στάμου Νικόλαος, Επιχειρηματίας
Καρατζας Γεώργιος, Πολ. Μηχανικός
Κατσίκης Δημήτριος, πρ Αντινομάρχης Αν. Αττικής
Σύρμας Αγγελής, Αγρότης
 
 

Τα πενήντα πρώτα ονόματα υποψηφίων, για όλες για περιφερειακές ενότητες, που παρουσιάσε ο Γ. Πατούλης είναι η πρώτη λίστα και θα ακολουθήσουν και άλλες.

Άλλωστε όπως μαθαίνουμε από τα 3Β ακούγονται και άλλα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 guests και κανένα μέλος