“Δεν θα ηγηθώ της παράταξης, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές”

Mε προσωπική επιστολή της η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Κρωπίας, Αθηνά Κιούση, δηλώνει ότι δεν θα ηγηθεί της παράταξης "Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου" στις προσεχείς εκλογές.

Γράφει:
Αγαπητοί συμπολίτες μου, μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, στην θέση της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας, με την δημοτική παράταξη, “Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου”, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου, να μην ηγηθώ της παράταξης, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.    
                                                            
Η απόφαση μου αυτή οφείλεται σε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, λόγω των οποίων, θεωρώ ότι δεν θα μπορώ να είμαι απολύτως προσηλωμένη στο έργο το οποίο, με την ψήφο σας, με ορίσατε να επιτελέσω.                                                      
Θα ήθελα όμως, επίσης να γνωρίζετε ότι δεν εγκαταλείπω, ούτε την παράταξη μου, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, ούτε την πολιτική ζωή του τόπου μας και γι’ αυτό προτίθεμαι να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στις εκλογές του 2019.                                                                                                 
Όλο αυτό το διάστημα από της εκλογής μας, μέχρι σήμερα, αλλά και ως το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, ασκήσαμε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε, μαζί με τους συναδέλφους μου, δημιουργική αντιπολίτευση σε ότι θεωρούμε καλό για τον Δήμο μας και θα αγωνιστούμε, με την ελπίδα, πως θα βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας.   
                                         
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που με τιμήσατε και με τιμάτε, τόσο με την ψήφο σας, όσο και στην καθημερινή μας επαφή και να σας υποσχεθώ ότι όσο είμαι στη θέση αυτή, αλλά και αν με την θέληση σας, βρεθώ σε κάποια ανάλογη, θα προσπαθώ πάντα για το καλό του τόπου μας, μακριά από συμφέροντα και μικροπολιτικές εξαρτήσεις.
    

Τις θερμότερες ευχές μου για καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη
ΑΘΗΝΑ ΚΙΟΥΣΗ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 268 guests και κανένα μέλος