Με ανοιχτή επιστολή ο επί σειρά ετών δήμαρχος Καλυβίων και Δήμαρχος του καλλικρατικού Δήμου Σαρωνικού, νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Σαρωνικού.

Σε μία μακροσκελή επιστολή θυμίζει στους πολίτες ότι: «γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια.

Μαζί αγωνιστήκαμε για να αλλάξουμε την εικόνα της περιοχής μας, την ποιότητα της ζωής μας» και παρακάτω: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι το αξίωμα του Δημάρχου δεν είναι ένας χαλαρός απογευματινός περίπατος όπως κάποιοι νομίζουν. Εχει αγωνία, κούραση, ξενύχτι, άγχος και κυρίως σύγκρουση με συμφέροντα και κατεστημένα».

Αφού λοιπόν θυμίζει στους πολίτες ποιός είναι, στη συνέχεια παραθέτει μια σειρά έργων που έχουν γίνει επί θητείας του: Δημαρχείο, Κέντρο Υγείας, 12 Σχολικές Μονάδες, 4 Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητικά Κέντρα και 2 Κλειστά Γυμναστήρια, Αποχετευτικά έργα, αντιπλημμυρικά και και.. ένας μακρύς κατάλογος.

Στη συνέχεια δηλώνει ότι έχει ήδη «δημιουργημένη και έτοιμη ομάδα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας, αλλά και με πολλά νέα άτομα που έχουν τη γνώση, την όρεξη για δουλειά και προσφορά, που έχουν φρέσκιες ιδέες, στεκόμαστε μπροστά σας και σας καλούμε μαζί να προχωρήσουμε για να δώσουμε πάλι προοπτική, ελπίδα και αισιοδοξία σε κάθε μέλος αυτής της κοινωνίας».

Θα επανέλθουμε όμως προσεχώς.

Aμεση η απάντηση του νυν Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, απάντησε άμεσα στην ανοιχτή επιστολή του τ. Δημάρχου και νυν αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, γράφοντας μεταξύ άλλων:

 


«Απέτυχε ως Δήμαρχος Καλυβίων τα τελευταία 24 χρόνια, να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας (Αποχέτευση, Διαχείριση απορριμμάτων, ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας).

...

Εναντιώθηκε ως αντι-περιφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Αττικής, σε κάθε πρόταση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού, για επίλυση του αποχετευτικού, προκρίνοντας επιλογές που είτε δεν μπορούν να εφαρμοστούν, είτε δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν.

...

Ο Δήμος Σαρωνικού δεν χρειάζεται Δήμαρχο συνταξιούχο. Δεν είναι η «τελευταία λύση» για πολιτικούς που βρίσκονται σε εκλογικό αδιέξοδο.

Ο Δήμος Σαρωνικού χρειάζεται Δήμαρχο με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, με σχέδιο και όραμα, για να πάει τον τόπο μας μπροστά.

Καλωσορίζουμε την υποψηφιότητα του απερχόμενου αντι-περιφερειάρχη Ανατολικής Αττικής στο Δήμο μας.

Ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος


 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος