Mε πρωτοβουλία του Συλλόγου "Αρχέδημος"

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργούνται με κλοπές και εισβολές σε σπίτια πολιτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δημιουργείται η ανάγκη να βρεθούν τρόποι επίλυσης αυτού του προβλήματος.

Είναι καιρός πλέον η Αστυνομία, οι Συλλογικότητες και εμείς οι πολίτες να εμπλακούμε πιο ενεργά σε θέματα που αφορούν άμεσα την ασφάλεια των οικογενειών μας και των περιουσιών μας.

Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή όλων μας αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία ενός τέτοιου στόχου με τον θεσμό του «Παρατηρητή της Γειτονιάς» ( εφαρμόζεται στην Κύπρο) που θα αποτελείται από εθελοντές.

Συνεπώς, από εμάς εξαρτάται το πόσο αγαπάμε και πόσο νοιαζόμαστε την περιοχή μας και την ποιότητα ζωής που θέλουμε να έχουμε.

Δεν θα γίνουμε Αστυνομικοί, αλλά θα βοηθούμε την Αστυνομία. Δεν πρέπει να υπάρχει γειτονιά που το μάτι του παρατηρητή να μην επαγρυπνά στον οποιονδήποτε πιθανό παραβάτη ή εγκληματία που θα ήθελε να κάνει κακό στην οικογένειά μας, στην περιουσία μας.

Στόχοι και οφέλη:

Ο Θεσμός είναι καλό να εφαρμοστεί στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αφού προηγουμένως εξεταστεί με την ΕΛ.ΑΣ. κατά πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

  • Με στόχο την πρόληψη εμφάνισης αντικοινωνικών συμπεριφορών οποιασδήποτε μορφής στην τοπική κοινωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στην αντιμετώπιση αυτών που ήδη έχουν εντοπιστεί ή και θα εντοπισθούν μέσω αυτής της πρωτοβουλίας και χρήζουν παρέμβασης.
  • Για να προσφέρει:

Καλύτερη ποιότητα ζωής στις γειτονιές μας

Ενδυνάμωση σχέσεων των ατόμων της κάθε γειτονιάς

Ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας και υπευθυνότητας

Μείωση του εγκλήματος, παραβατικών και αντικοινωνικών συμπεριφορών

Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογός μας θα συναντηθεί με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και να συζητήσει αυτό το πολύ σοβαρό για την περιοχή μας πρόβλημα.

         ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

         Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος