Παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα

Σε σειρά εκτεταμένων παρεμβάσεων για τον εξωραϊσμό, την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας της σχολικής φιλοξενίας, προχώρησαν το Νομικό Πρόσωπο η «Εστία» για τους παιδικούς σταθμούς, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Διονύσου για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Διονύσου για τα γυμνάσια και τα λύκεια, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι εργασίες σε κάθε σχολική μονάδα πραγματοποιήθηκαν βάσει των αναγκών του κάθε σχολείου ώστε όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να ξεκινήσουν τη σχολική τους χρονιά σε περιβάλλον αναβαθμισμένο, καθαρό και ασφαλές.

Οι εργασίες μεταξύ άλλων περιελάμβαναν διαμόρφωση και ευπρεπισμό εξωτερικών χώρων, ελαιοχρωματισμούς αιθουσών, οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, επιμέλεια κήπων, στεγανοποιήσεις αιθουσών, αντικατάσταση κουφωμάτων και επίπλων, δημιουργία αποθηκευτικών χώρων, περιφράξεις, επίστρωση προαυλίων κ.ά.

Ο Δήμαρχος Διονύσου  Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά :

«Σταθερά κάθε χρόνο, με βάση τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας και σε συνεργασία και με τις διευθύνσεις των σχολείων, πράττουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας, ώστε μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό να απολαμβάνουν ένα καθαρό, υγιεινό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο θετικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Έχουμε επενδύσει σε μία στενή συνεργασία με τους δασκάλους και τους καθηγητές και θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Είμαστε δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, στηρίζοντας και διευκολύνοντας την προσπάθεια τους για μία καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος