Το ωράριο έχει τη μορφή πίνακα σε 12 επιλεγμένες στάσεις

Ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

pinakas orariouΤο ωράριο έχει τη μορφή πίνακα στον οποίο μπορεί κανείς να δει τις ώρες αναχώρησης των δύο γραμμών (μπλε και κόκκινη) από την αφετηρία, αλλά και την ώρα άφιξης τους σε 12 επιλεγμένες στάσεις κατά μήκος των δρομολογίων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί το επιβατικό κοινό να υπολογίσει κατά προσέγγιση την ώρα άφιξης της γραμμής με την οποία ενδιαφέρεται να μετακινηθεί.

Το ωράριο αυτό έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους επιβάτες της Δημοτικής Συγκοινωνίας μέχρι την εγκατάσταση του συστήματος τηλεματικής η οποία αναμένεται εντός του καλοκαιριού με την οποία οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τα δρομολόγια και να ενημερώνονται με ακρίβεια για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης τους.

Επίσης, από την μέχρι σήμερα παρακολούθηση του έργου της δημοτικής συγκοινωνίας προέκυψε η ανάγκη μιας μικρής τροποποίησης των δρομολογίων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος