μετονομάστηκε από την ΕΤΑΔ, αγνοώντας το Δήμο

Το να αλλάζεις ένα τοπωνύμιο που έχει γίνει γνωστό πολύ έξω από τα σύνορα της χώρας, η Ακτή Βουλιαγμένης, είναι πέρα για πέρα λάθος. Πόσο μάλλον όταν του δίνεις ένα όνομα ενός μεγάλου καλλιτέχνη μεν, αλλά άσχετου με την περιοχή. Το ότι στην Ακτή Βουλιαγμένης έγινε μία συναυλία του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που άφησε εποχή, δεν δίνει το δικαίωμα να χάσει το όνομά της η Ακτή Βουλιαγμένης.
Το θέμα αναπτύχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, απλά ενημερωτικά, και «αδυνατώντας» να κάνει κάτι η Δημοτική Αρχή, όπως είπε ο δήμαρχος, γιατί η Ακτή ανήκει στο υπερταμείο (ΕΤΑΔ) και ό,τι θέλει κάνει!!!
Ούτε η τοπική κοινωνία λαμβάνεται υπόψιν. Το τοπικό Συμβούλιο της Βουλιαγμένης καταψήφισε το θέμα, ενώ η Δημοτική Αρχή, η οποία βέβαια δεν το συζήτησε καν ως θέμα, δεν το είδε αρνητικά.
Πιστεύουμε ότι η γνώμη της Δημοτικής Αρχής θα έπαιζε σημαντικό ρόλο, αλλά διαφαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή ήθελε να βρίσκεται μέσα στα τεκταινόμενα...
Αλλωστε η αλλαγή του ονόματος, συμπίπτει... με μία συναυλία που θα γίνει στην Ακτή Βουλιαγμένης στο όνομα της παλιάς εκείνης συναυλίας, στης οποίας την υλοποίηση θα συμβάλλει και ο δήμος με 10.000 ευρώ. Βεβαίως η συναυλία θα έχει εισιτήριο.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος