Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε δύο χρόνους μέσα σε δύο ημέρες

Αγαπητη εβδομη, με μεγαλη μου χαρα διαβασα οτι θα ελθει ενα κλιμακιο να ελεγξει την παραλια της Βουλας ως προς την καθαροτητα των υδατων. Παράκλησις μηπως ειναι δυνατον αυτο το κλιμακιο να παρει δειγματα και απο τον αγωγό απο τον οποίο βγαινουν κατα περιόδους λύματα στην θαλασσα (βλεπε φωτο) καθώς επισης και τα φρεάτια αυτού, που βρίσκονται μέσα στο χώρο του κάμπινγκ σε ένα μικρό κτίσμα. Δεν ξερεις, ισως να ειναι ιαματικα!...
Ο αγωγος εκβάλει στην παραλία του πρωην Camping Βουλας, και δεν έχει καμμία σχέση με τον αγωγό των ομβριων που ειναι 400 (περιπου) μετρα νοτια, επι της παραλίας.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε δύο χρόνους μέσα σε δύο ημέρες. Η πάνω φωτογραφία την εκβολή σχετικά μικρή, ενώ η κάτω έχει κατέβει “ποτάμι” και την έχει διπλασιάσει.

camping exodos agogou


Ευχαριστω
Ιωαννης Τσοβολος.

σημείωση έκδοσης: Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί πάρα πολλές φορές. Το μικρό κτίσμα που βρίσκεται μέσα στο κάμπινγκ δείχνει ξεκάθαρα υπεχειλίσεις φρεατίου με λύματα. Η κατάσταση είναι άθλια και από όψη και από μυρωδιά. Επιτέλους κάποιος αρμόδιος πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να ρυπαίνεται η θάλασσα κάθε τρεις και δύο, δίπλα από το Ιδρυμα των αναπήρων παιδιών, που στερούνται της κολύμβησης με κόκκινες σημαίες κάθε φορά που υπεχειλίζει ο αγωγός, αλλά και οι πολίτες όλου του λεκανοπεδίου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες και κανένα μέλος