ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής υποστηρίζει σύσσωμο τα άρθρα του Νομοσχεδίου που αφορούν στα οικονομικά και αναπτυξιακά ζητήματα των Δήμων, ενώ πάρθηκε σχεδόν ομόφωνη απόφαση σχετικά με την απλή αναλογική.

Στην έκτακτη συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) (9.5.18) με θέμα συζήτησης νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1», συμμετείχε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μαζί με τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής Σταύρο Ιατρού.

Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε και μετέφερε στα μέλη της Π.Ε.Δ.Α. πως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής υποστηρίζει σύσσωμο τα άρθρα του Νομοσχεδίου που αφορούν στα οικονομικά και αναπτυξιακά ζητήματα των Δήμων, ενώ πάρθηκε σχεδόν ομόφωνη απόφαση σχετικά με την απλή αναλογική.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς σε σχέση με την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, πρότεινε να γίνει εξαντλητικός διάλογος και να μετατεθεί η ψήφισή του σε 2-3 μήνες.

Τόνισε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, συνυπευθυνότητας των αιρετών συμβούλων για όλα τα θέματα του Δήμου και συνδιαχείρισης των τοπικών ζητημάτων.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 147 επισκέπτες και κανένα μέλος