Επανέρχεται ο πρ. Πρόεδρος της Τ.Ο. Βουλιαγμένης

Ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. του Δήμου Βουλιαγμένης και απερχόμενος αντιπρόεδρος της νυν ΔΗΜ.ΤΟ, Ι. Προεστός, επανέρχεται με νέα ερωτηματικά και διαπιστώσεις.

 

Προς την εφημερίδα Παραπολιτικά (για το ένθετο secret)

Το Σάββατο 5.5.2018 αναφέρατε σε δημοσίευσή σας ότι η ΚΕΦΕ με επικεφαλής το Γιώργο Κατσαούνο εξέτασε τις περίπου 20 ενστάσεις που κατατέθηκαν από υποψηφίους Προέδρους των εσωκομματικών εκλογών τις οποίες και απέρριψε. Αναρρωτιέμαι αν οι ενστάσεις πράγματι εξετάστηκαν ή αν στα πλαίσια των «άνωθεν» εντολών του Προέδρου απορρίφθηκαν προκειμένου να αποφευχθούν έριδες και να μη φαίνεται το κόμμα διαιρεμενο.

Εμάς τους απλούς Νεοδημοκράτες που πληρώσαμε, όπως αναφέρετε στο άρθρο σας, μας ρώτησε ο κ. Κατσαούνος τί επιθυμούμε; Αν οι ενστάσεις ήταν βάσιμες και με στοιχεία γιατί να απορριφθούν; Απάντησε η ΚΕΦΕ στους ενιστάμενους, ως όφειλε, τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τις ενστάσεις τους πίσω από κλειστές και μυστικές συνεδριάσεις; Τους κάλεσε έστω να παρασταθούν και να υποστηρίξουν αυτά που αναφέρουν; Κάλεσε τους «εγκαλούμενους» να απολογηθούν γι’ αυτά για τα οποία κατηγορούνται και να δώσουν απαντήσεις; Πού είναι η διαφάνεια για την οποία τόσο πολύ ενδιαφέρονται όλοι προεξάρχοντος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη;

Σας επισυνάπτω την επιστολή που έστειλα στον Πρόεδρο κ. Μητσοτάκη, καθώς και σε άλλα στελέχη του κόμματος για να δείτε τι συνέβη στην δική μας περιοχή και παρακαλώ ας βγει κάποιος από το κόμμα επιτέλους να δώσει απαντήσεις γιατί δεν φτάνει να μιλάμε για διαφάνεια και ενότητα, αλλά αυτό να γίνεται και πράξη. Την συνημμένη επιστολή απέστειλα και σε όλες τις τοπικές εφημερίδες για να ενημερωθεί και ο κόσμος για το τι πάει να γίνει στη δική μας ΔΗΜΤΟ με τις ευλογίες του κόμματος το οποίο λυπάμαι που υπηρέτησα επί 40 χρόνια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΣΤΟΣ

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 396 επισκέπτες και κανένα μέλος