με αποτέλεσμα κεντρικοί λεωφόροι να μένουν χωρίς φωτισμό!

Tο είδαμε κι αυτό. Κλέβουν τα καλώδια που συνδέουν τον δημόσιο φωτισμό σε κεντρικές αρτηρίες και λεωφόρους της Ανατολικής Αττικής!
Τα τελευταία δε χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων κλοπής των υπογείων καλωδίων που συνδέουν τους πυλώνες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα κεντρικοί λεωφόροι να μένουν χωρίς φωτισμό τις βραδινές ώρες για μεγάλα διαστήματα μέχρι να ξανακατασκευαστούν νέες καλωδιακές εγκαταστάσεις.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα με τις συνεχείς καταστροφές, η Περιφέρεια Αττικής έχει ξεκινήσει πιλοτικά πρόγραμμα εγκιβωτισμού σε μπετόν των καλωδίων για να αποτραπεί ο κίνδυνος επανάληψης αντίστοιχων φαινομένων και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού.


Καλούν δε τους πολίτες σε περίπτωση εάν αντιληφθούν ή εντοπίσουν κρούσματα φθοράς των καλωδιακών εγκαταστάσεων, να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Εργασίες εγκιβωτισμού (σε μπετόν) καλωδίων γίνονται αυτές τις ημέρες επί του Οδικού Τμήματος «Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσος» (λεωφόρος Μαρκοπούλου – Λαγονησίου).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος