Το Συνέδριο αυτό είναι το 12ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της

Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης. Μέσω της διαβούλευσης, θα επιδιωχθεί η κατάρτιση ενός οδικού χάρτη ενεργειών σε συνάρτηση αφενός με τις προτεραιότητες της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021», αφετέρου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιαστεί από την Περιφέρεια, σηματοδοτώντας τη μετάβαση της περιοχής, από την εποχή της κρίσης στην εποχή της Δίκαιης Ανάπτυξης.

Οι εργασίες της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου (Παρασκευή 30/3), θα ξεκινήσουν με ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, θα συνεχιστούν με δύο συνολικά συνεδρίες και θα κλείσουν με μια Ειδική Θεματική Συνεδρία στην οποία ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει άλλες τέσσερις συνολικά συνεδρίες.

Οι συνεδρίες θα φιλοξενηθούν στο Τεχνολογικό – Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την Παρασκευή 30/3/2018 και το Σάββατο 31/3/2018, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την κεντρική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 31/3/2018 στις 6:45μμ, στην οποία μετά τους χαιρετισμούς των Δημάρχων Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά και Παλλήνης, Αθανάσιου Ζούτσου, θα ακολουθήσει ομιλία της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου.

Η κεντρική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα συμβάλει θετικά στην επιδίωξη για έναν γόνιμο και παραγωγικό διάλογο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 616 guests και κανένα μέλος