Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 εργασίες εκτέλεσης έργων τοποθέτησης δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων σε τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Κορωπί - στο οποίο είχαν προηγηθεί σημαντικές αρχαιολογικές ανασκαφές -και θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (για χρονικό διάστημα 3 μηνών) ως εξής:

  • Αποκλεισμό τμήματος της Λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου από τη συμβολή της με την οδό Χρήστου Παύλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Λέκκα-Χατζή στην λωρίδα κατεύθυνσης που οδηγεί προς Παιανία-Αθήνα
  • Ολικό αποκλεισμό της οδού Βασ. Λέκκα-Χατζή από οδό Ήρας μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου και το τμήμα της Οδού Αττικής από τη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι την Οδό Αττικής στην κατεύθυνση προς τον Προαστιακό-Μετρό Σταθμό Κορωπίου.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η κίνηση των οχημάτων θα έχει τις εξής τροποποιήσεις: Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Παιανία-Αθήνα θα εκτρέπονται δεξιά στην Οδό Χρήστου Παύλου, κατόπιν αριστερά στην Οδό Αττικής, αριστερά στην Οδό Αττικής και με δεξιά κίνηση θα επανέρχονται στη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου. Η κίνηση των οχημάτων που κινούνται στην Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση το Κορωπί δεν επηρεάζεται-δεν μεταβάλλεται.

Για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών εκσκαφών και τοποθέτησης αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων έχει τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 07.30π.μ έως 19.30μ.μ.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 802 guests και κανένα μέλος