«Εγώ υποχρεούμαι να υποστηρίξω και το διανομέα και την ενέργεια του Δήμου»!

Ο Δημοτικός σύμβουλος Βουλιαγμένης Δ. Κοντονής αναφέρθηκε στα φυλλάδια του Δήμου, που μοιράστηκαν στην περιοχή, σημειώνοντας ότι δεν ξέρω αν γνωρίζετε τί έχει συμβεί. Πού και πώς μοιράστηκαν και τι ρύπναση έχει γίνει. Αναφέρθηκε δε και στο περιεχόμενο του εντύπου το οποίο μιλάει για την εγκατάσταση μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στη Σχολή Ευελπίδων, και στο οποίο σημειώνεται «ο διάλογος ξεκινά», κάνοντας κριτική, γιατί η απόφαση έχει παρθεί ήδη. «Ο διάλογος έπρεπε να έχει γίνει πριν υπογράψετε κύριε δήμαρχε».

Και γενικά επέκρινε το δήμαρχο ότι άλλα έχει υπογράψει, άλλα έχουν ειπωθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και άλλα γράφει στο έντυπο που μοιράστηκε σε όλο το Δήμο.

Για το θέμα της διανομής και της ρύπανσης από το έντυπο, ο δήμαρχος απάντησε: «αν ένα απ’ αυτά τα έντυπα καταλήξει πεταμένο στο δρόμο, δεν σημαίνει ότι αυτό το έχει κάνει ο διανομέας. Ο διανομέας που είναι μια πολύ σοβαρή εταιρεία και έχει κάνει πολλές διανομές και τώρα και στο παρελθόν έχει την υποχρέωση να πάει σε όλα τα σπίτια της πόλης και ανάλογα με τα σπίτια που θα βρει να αφήσει στο γραμματοκιβώτιο, ούτε καν στα πλακόστρωτα τα έντυπα.

Ότι κάποιος μπορεί να πέταξε ένα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατηγορούμε ούτε το έντυπο, ούτε τη δράση. Εγώ υποχρεούμαι να υποστηρίξω και το διανομέα και την ενέργεια του Δήμου».

 

σ.σ. από μεγάλη εμπειρία που έχουμε στη διανομή εντύπων, η Βουλιαγμένη δεν διαθέτει γραμματοκιβώτια, οπότε, αν δεν μπεις στην είσοδο να αφήσεις και τα αφήσεις στο ...τοιχάκι, είναι βέβαιο ότι θα ρυπάνεις.

Αυτό που απάντησε όμως ο δήμαρχος, ελπίζουμε να μην ισχύει μόνο για τα έντυπα του Δήμου 3Β, γιατί από επιχειρηματίες έχουμε ακούσει για πρόστιμα...

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 guests και κανένα μέλος