στη Διεθνή έκθεση «VerdeTec»

 Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη διεθνή έκθεση «Verde Tec» η οποία διεξάγεται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Στο περίπτερο ο Δήμος θα παρουσιάσει κάποιες από τις καινοτόμες καλές πρακτικές για το περιβάλλον που εφαρμόζονται στο Δήμο όπως η τοποθέτηση «έξυπνου» δικτύου οδοφωτισμού με φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας, το πρόγραμμα αξιοποίησης των βιοαποβλήτων του Δήμου για την παραγωγής εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας, την παραγωγή καλλωπιστικών και ανθοφόρων φυτών στο Δημοτικό φυτώριο και την κατασκευή βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση παρουσίασης των έργων και προγραμμάτων που εκπονεί για τη διαφύλαξη και ανάδειξη του περιβάλλοντος, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο περίπτερο του Δήμου (stand A2) στις 17.30 όπου τα στελέχη και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις μεθόδους και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά τους.

Νωρίτερα, στις 15.30 ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα είναι ομιλητής στις εργασίες της έκθεσης, ενώ στις 19.00 της ίδιας μέρας θα γίνει τελετή βράβευσης για τις βέλτιστες πρακτικές οργανισμών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, όπου αναμένεται να βραβευτεί ο Δήμος 3Β.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου από τις 10.00 έως τις 20.00 και η είσοδος στους χώρους της έκθεσης είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 248 guests και κανένα μέλος