O κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων είναι πλέον online, και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναζητήσει τεκμήρια της συλλογής και να ενημερωθεί για την κατάσταση δανεισμού, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη.

 

Eίναι άλλη μία κίνηση εκσυγχρονισμού των δημοτικών βιβλιοθηκών, που εφάρμοσε ο Δήμος Σαρωνικού.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει την κύρια συλλογή (έντυπο υλικό, οπτικοακουστικό υλικό), τις ειδικές συλλογές Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε και Χρίστου Πέτρου Ν. Μεσογείτη.

Προς το παρόν πλήρως καταλογογραφημένο είναι μέρος της συλλογής, όπως: Κοινωνικές Επιστήμες, Γλώσσα, Φυσικές Επιστήμες, Τέχνες, Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, Τοπική Ιστορία και η ειδική συλλογή της Μαρίας Μιχαήλ – Δέδε. Το υπόλοιπο μέρος της συλλογής (υπόλοιπες θεματικές κατηγορίες, καθώς επίσης και το Παιδικό Τμήμα) είναι μερικώς καταλογογραφημένο.

Επισκεφθείτε τον κατάλογο της Βιβλιοθήκης απευθείας στη διεύθυνση http://kalivialibrary.openabekt.gr/ μέσω της ιστοσελίδας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού http://www.kalivialibrary.gr/ κάνοντας κλικ στην "Αναζήτηση", στο Section "Online Κατάλογος".

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 guests και κανένα μέλος