Μέχρι της 21 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των δημοτικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης στην επιτροπή παρακολούθησης της συνεργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η συνεργασία αφορά την προτεινόμενη αξιοποίηση έκτασης εντός των ορίων της Σχολής Ευελπίδων για τη δημιουργία σύγχρονης μονάδας ολικής επεξεργασίας απορριμμάτων, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου μας και του στρατού.

Η επιτροπή θα πλαισιώσει τη Δημοτική Αρχή σε όλα τα στάδια ενημέρωσης και διαλόγου για το προτεινόμενο έργο, θα ενημερώνεται και θα εκφράζει άποψη για τις εξελίξεις.

Παράλληλα η διαδικασία διαβούλευσης θα περιλαμβάνει συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής και των επιστημονικών συνεργατών του Δήμου με φορείς και κατοίκους του Δήμου σε όλα τα στάδια του έργου, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα ηλεκτρονικά μέσα για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και για την πληρέστερη καταγραφή των απόψεων, όσο γίνεται περισσότερων κατοίκων.

Όσοι φορείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επιτροπή παρακολούθησης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 245 guests και κανένα μέλος