Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με τους Δήμους

 

Συνεχίζονται οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολική Αττική Π. Φιλίππου με κλιμάκιο της Περιφέρειας και περιφερειακούς συμβούλους με τους Δήμους της Ανατ. Αττικής για να συζητήσουν την πορεία των έργων εκάστου Δήμου.

Έτσι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη πραγματοποιήθηκε αρχικά σύσκεψη με το Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, και τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και νυν Γεν. Γραμματέα, το Αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρ. Παν. Καλφάντη και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Αλεξ. Σκαμάγκα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που ξεκινάει άμεσα η υλοποίησή τους, όπως είναι η «Κατασκευή νέου γηπέδου Ραφήνας» (προϋπολογισμός: 1.050.000€, η «Aποξήλωση παλαιού τάπητα και τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Π. ΣΚΟΥΦΟΣ» (350.000€) καθώς και η «Αποπεράτωση Αμφιθεάτρου με όλες τις σχετικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Ραφήνας» (500.000€). Επιπλέον, εξετάστηκε η πρόοδος των υπόλοιπων έργων και οι προτάσεις του δήμου για νέα έργα για την περίοδο 2018-2019.

Στη συνέχεια, ακολούθησε σύσκεψη με το Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου, κύριο αντικείμενο της οποίας ήταν τρία έργα: το «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάτων “Χρήστος Μπέκας”» προϋπολογισμού 1.365.000€ (υπό δημοπράτηση), η «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπ. 1.200.000€ (υπό δημοπράτηση) και η «Κατασκευή οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπ. 3.968.000€ (για Προγραμματική Σύμβαση) καθώς και η ένταξη του αντιπλημμυρικού έργου και έργων οδοποιίας στην περιοχή Γυαλού Σπάτων.

Η τρίτη συνάντηση ήταν (Τετάρτη 24/1) με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, όπου συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων «Συλλογή, Μεταφορά, Επεξεργασία και Διάθεση Ακαθάρτων Κορωπίου – Παιανίας», «Βελτίωση – Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Νότιου Τομέα» και «Κατασκευή Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Τμήματος Ρέματος ΞΕΡΕΑ» και διερευνήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις στην υλοποίησή τους.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος