Γευσιγνωσία 40 ελληνικών και ξένων κρασιών

Το σεμινάριο Οινογευσιγνωσίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα υλοποιηθεί και φέτος με ανανεωμένη ύλη. Εισηγητές του θα είναι ο Γιώργος Λούκας- Sommelier/Ιδρυτής της Genius in Gastronomy και η ομάδα της Genius in Gastronomy.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:30 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (26/1 & 2/2 και 9/2). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 10 ώρες.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

  • Γνωρίστε τις 16 σημαντικότερες ποικιλίες στην Ελλάδα και στον κόσμο! (προέλευση – στυλ - γευστικά χαρακτηριστικά - δυνατότητες συνδυασμού με φαγητό)
  • Αρχές – Μυστικά Οινογευσιγνωσίας
  • Γευσιγνωσία 40 ελληνικών και ξένων κρασιών

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977452498 – 6984614675. Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένων θέσεων.

Το σεμινάριο υλοποιείται με την στήριξη των εταιρειών “Genius in Gastronomy” και “Deals” καθώς και των Οινοποιείων: Μικροοινοποιία Μυλωνάς, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Νέμειον, Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Κτήμα Στροφιλιά, Αμπελώνες Μάρκου, Οινοποιείο Gentilini, Κτήμα Αρβανιτίδη, Κτήμα Ευάμπελος γη - Οίνοι Δομοκού, Οινοποιείο Κόκκινος, Κτήμα Μανουσάκης, Κτήμα Βουρβουκέλη, Οινοποιείο Στραταριδάκη, Οινοποιείο Νικολού Οινοποιείο Πρίφτη, Οινοποιείο Αγγέλου, Οινοποιία Λιέπουρη, Οινοποιία Σίνης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος