για τα 20 χρόνια αδιάλειπτης κυκλοφορίας της

 

Σε μια σεμνή, επίσημη τελετή, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, το “Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση” πραγματοποίησε την 34η απονομή βραβείων και τιμητικών διακρίσεων, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, παρουσία του Προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εκκλησιαστικής ηγεσίας καθώς και του δημοσιογραφικού κόσμου.

vraveia panoramiki p vouli

Στο Μίκη Θεοδωράκη

Ειδική Τιμητική Διάκριση απενεμήθη στον Μίκη Θεοδωράκη, για το Παγκοσμίως αναγνωρισμένο μουσικό και πολιτιστικό του έργο και την πολύπλευρη εθνική του συμβολή στην Ελλάδα και τη Δημοκρατία.

Βραβεία απένειμε στους δημοσιογράφους Ευγένιο Δαδαλιάρα, Ανδριάνα Παρασκευοπούλου της ΕΡΤ, Λένα Παρασκευά του TV Star και στον Κων/νο Φαφούτη Δ/ντη Σύνταξης της εφημερίδας Καθημερινή.

Ειδικά βραβεία απενεμήθησαν στους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής [κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ] (Βραβείο “Γιάννης Φάτσης”), βραβείο “Χρήστος Πασαλλάρης” στον Χρήστο Μπόκα, βραβεία οικονομικού ρεπορτάζ Γεώργιο Κούρο, Χρήστο Κολώνα, βραβειο Τοπικής Αυτοδιοίησης από την ΚΕΔΕ στο Νίκο Μάνεση και Μαρία Νικολάου, βραβειο ξένου Τύπου & ανταποκριτών “Κώστας Τσατσαρώνης” στη Μαρία Δεναξά, βραβείο “Βλάσσης Σωκρατίδης” της ΕΔΙΠΤ στον Ευάγγελο Παπαλιού, Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας Ζωή Κατσιγιάννη και Πάνο Κωνσταντόπουλο.

Τιμητικές διακρίσεις στους: Θωμά Σιδέρη, Φαίη Χρυσοχόου Γεώργιο Ευθυμίου και Χρήστο Μαζανίτη, Σταμάτη Μαλέλη, στο σύνολο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας για τα 30 χρόνια της, στην περιφερειακή εφημερίδα “Εν Δελφοίς” και στην Εβδομαδιαία Περιφερειακή Εφημερίδα Αττικής “ΕΒΔΟΜΗ”.

 

Τιμητική Διάκριση στην “ΕΒΔΟΜΗ”

vravefsi ebdomis diploma

vraveia anna kostasΤην τιμητική διάκριση, που απενεμήθη στην “ΕΒΔΟΜΗ” από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του “Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανάσιο Μπότση, Πάνο Καραγιάννη, παρέλαβε, για λογαριασμό της εφημερίδας ο Κώστας Βενετσάνος, για την εκδοτική επιτυχημένη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με την εκδότρια Άννα Μπουζιάνη - Βενετσάνου και συνεχίζεται από την Ηλέκτρα Βενετσάνου.

Ο Κ. Βενετσάνος, μετά την απονομή της διάκρισης, αφού ευχαρίστησε το “Ίδρυμα Μπότση” για την αναγνώριση της προσφοράς της εφημερίδας επί 20 χρόνια αδιάλειπτης ενημέρωσης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πρωτίστως τους πολυπληθείς, τακτικούς και ένθερμους αναγνώστες μας, που με την αγάπη τους και την ψυχική τους συμπαράσταση μάς ενδυναμώνουν, μας ενθουσιάζουν και συνάμα μας υπενθυμίζουν τη μεγάλη μας ευθύνη από τούτο δω το μετερίζι της δημοσιογραφίας. Το μετερίζι της δημοκρατίας.

Παραλαμβάνω αυτή την τιμητική διάκριση, ως εκπρόσωπος της ΕΒΔΟΜΗΣ. Η διάκριση ανήκει, κατά ένα μεγάλο μέρος, στους συντελεστές της και στους συνεργάτες της και ιδιαίτερα τους τακτικούς ανιδιοτελείς συνεργάτες, Γιάννη Κορναράκη, Φαίδρα Φραγκομανώλη-Κοκκόλα, Πέτρο Ιωαννίδη, Νίκο Γεωργόπουλο και Ρένα Αλεξούδη.

Κυρίως όμως ανήκει στην εμπνεύστρια, στην “ψυχή”, στο δυναμισμό και στην άοκνη εργατικότητα και υπευθυνότητα της εκδότριας Αννας Μπουζιάνη - Βενετσάνου.

vraveio oikogeneiaΕυελπιστώ στη συνέχεια και στην ανάπτυξη της εφημερίδας, με την ώθηση που αναμένω να δώσει η διάδοχη κατάσταση, υπό τη διεύθυνση της εκδότριας - δημοσιογράφου Ηλέκτρας Βενετσάνου, και οι “κρυφές” εφεδρείες μας. Ευελπιστώ ν’ ακούσω εκείνο το πανάρχαιο λακεδαιμόνιο, “άμμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες” (Εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι).

vraveia konstantellosΑπό τους πρώτους που μας συνεχάρησαν ήταν ο δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο πρόεδρος του ΝΑΟΒ Κ. Κωνσταντόπουλος που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Ευχήθηκαν

Καταιγισμός μηνυμάτων με ευχές και συγχαρητήρια έχουν δεχθεί τα ηλεκτρονικά μας μέσα, emails & facebook, αλλά και η τηλεφωνική επικοινωνία ασταμάτητη.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 291 guests και κανένα μέλος