για την Ακίνητη Περιουσία στην Αθήνα

H FIABCI Ελλάδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής FIABCI για την ακίνητη περιουσία στην Αθήνα. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στο Royal Olympic Hotel.

Η αγορά ακινήτων συνεχώς μεταβάλλεται, και αυτή η διήμερη Σύνοδος προσφέρει στους επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας τη μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, για την διερεύνηση νέων αγορών, την ανταλλαγή εμπειριών, την παρουσίαση νέων προϊόντων, καθώς και την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας.

Οι ομιλητές, ηγέτες της διεθνούς ακίνητης περιουσίας, θα δώσουν μια εικόνα για τις επενδυτικές τάσεις και τις προβλέψεις, καθώς και τις επερχόμενες ευκαιρίες στον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο κλάδο των ακινήτων.

Η Σύνοδος περιλαμβάνει τρεις εκδηλώσεις:

  • The Young Members Global Business Camp (6 Δεκεμβρίου 2017) – ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο στο έργο “City Prosperity Initiative” που εφαρμόζει το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για τους Ανθρώπινους Οικισμούς (UN-Habitat) και στο οποίο συμμετέχει η FIABCI
  • The European Congress (7-9 Δεκεμβρίου 2017) – Συνάντηση κορυφαίων παραγόντων του κλάδου
  • The FIABCI December Business Days (8-10 Δεκεμβρίου 2017) – απολογισμός των πρόσφατων δράσεων της FIABCI

Μερικοί από τους κύριους Ομιλητές θα είναι οι:

Troy Helming, Διευθυντής (Clean Energy Fund) at Industry Capital,

James Charles, Επικεφαλής Σχεδιαστής στην Desani Design

Tim Brangle, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Chicago Consultants

Jeff McDonald, Σύμβουλος Ανάπτυξης της Astir Palace Development

Δρ. Χρυσή Πότσιου, Επίκουρη καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών, Παγκόσμια Πρόεδρος τοπογράφων μηχανικών, μέλος UN ECE WPLA

Δρ. Θοδωρής Κωνσταντακόπουλος, MRICS, REV, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την εγγραφή τους με ειδικές τιμές εγγραφής για τα μέλη ΣΜΑΣΑΑ, ΟΜΑΣΕ, ΣΕΚ και ΕΛΙΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

http://www.globalrealestatesummit.org/

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος