Ανακοίνωση του  Δημοσθένη Δόγκα

 

Η διοίκηση Κωνσταντέλλου αποδεικνύεται ότι μισεί το πράσινο και τα δέντρα και θυσιάζει τη φυσιογνωμία της Κηπούπολης στο βωμό των ακριβών αναπλάσεων από εργολάβους.

Δεν μας πείθει ο Δήμαρχος ότι όλα τα δέντρα ήταν άρρωστα, ούτε φυσικά θα καταφέρει να πείσει την κοινή γνώμη με τις ψεύτικες φωτογραφίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του Δήμου, οι οποίες εικονίζουν άλλες λεύκες που έπεσαν μήνες πριν, από άλλη αιτία.

Γνωρίζουμε ότι ήταν συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχής να κόψει όλα ανεξαιρέτως τα δέντρα, ανεξάρτητα από το αν ήταν υγιή ή προσβεβλημένα, διότι ουδέποτε έκανε εφαρμογές εντομοκτόνου, ούτε προσπάθησε να τα σώσει, όπως υπέδειξε στις υπηρεσίες το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Άλλωστε, την απόφαση να προχωρήσει στην ανάπλαση της πλατείας Σοφοκλή Βενιζέλου ο Δήμαρχος την είχε ήδη λάβει στις 14 Νοεμβρίου 2016. Δηλαδή πριν πάρει στα χέρια του το έγγραφο του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου που εκδόθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016 και φυσικά πριν δοθεί η άδεια του Δασαρχείου για την κοπή των δέντρων στις 16 Ιανουαρίου 2017!

Κύριε Κωνσταντέλλο, είστε βαριά εκτεθειμένος στους δημότες γι' αυτήν σας την απόφαση και θα πρέπει να λογοδοτήσετε για το οικολογικό αυτό έγκλημα”.  

dogas logo

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος