Ολοι διαπίστωσαν ότι υστερεί και σε στελέχωση και σε λειτουργία

 

Τα προβλήματα στη στελέχωση και στη λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου Μαρκοπούλου συζήτησαν σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στο Δημαρχείο Κερατέας, με ιδιώτες μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Λαυρεωτικής.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου Σπύρος Παπανικόλας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου Βασίλης Μεθενίτης και η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αναστασία Μαγγενάκη.

Ακολούθησε μία γόνιμη συζήτηση και όλοι κατέληξαν στη διαπίστωση ότι χωλαίνει το Πολεοδομικό Γραφείο Μαρκοπούλου και στη στελέχωση και στη λειτουργία του και λόγω των μνημονιακών μέτρων (συρρίκνωση προσωπικού), αλλά και στο εύρος που καλύπτει η Πολεοδομία Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, όπως μας ενημέρωσε, έχει αιτηθεί δέκα προσλήψεις μηχανικών στο Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση εδώ και δύο χρόνια!!!

Ωστόσο, ο Δήμος, σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης των κατοίκων έχει ήδη ξεκινήσει ψηφιοποίηση όλων των σχετικών αρχείων (ΓΠΣ, πολεοδομικές μελέτες, πράξεις εφαρμογής κλπ).

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 350 guests και κανένα μέλος