έγραφε ο δήμαρχος των 3Β στην επιστολή του αλλά...

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου 3Β, Δημ. Δαβάκης στη συνεδρίαση της 2/10/17, αναφέρθηκε, και πάλι, στην απομάκρυνη του Αστυνομικού Τμήματος Βούλας, και μάλιστα σε αλληλογραφία που έχει γίνει από το Δήμαρχο προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Τσουβάλα (14/7), την οποία  έδωσε το Προεδρείο στον Δ. Δαβάκη όταν του εζητήθη, «πρόθυμα σε τρεις ημέρες», όπως τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Από τα γραφόμενα στην επιστολή του δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου, όπως είπε ο Δ. Δαβάκης διαπιστώνεται ότι πράγματι ο δήμαρχος δεν αντέδρασε στο κλείσιμο των Α.Τ. Βούλας και Βάρης.

«Αν και δεν αντιδράσαμε στην επιλογή της Ελληνικής Αστυνομίας να συνενώσει τα τρία Αστυν. τμήματα σε ένα, θεωρώντας ότι γνωρίζει καλύτερα απ’ τον οποιονδήποτε τις επιχειρησιακές διαστάσεις του εγχειρήματος και είχαμε τη διαβεβαίωσή σας ότι με τον τρόπο αυτό θα αστυνομεύεται καλύτερα η πόλη μας, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό, προφανώς από παράλειψη οφειλομένων ενεργειών από μέρους της Ελλην. Αστυνομίας», γράφει ο δήμαρχος στην επιστολή που διάβασε ο Δ. Δαβάκης.

«Όταν πάρετε τα στατιστικά των κλοπών στη Βούλα για την αστυνόμευση τότε θα δείτε ότι ήταν λάθος που δεν αντιδράσατε κε Δήμαρχε» κατέληξε ο Δ. Δαβάκης.

«Αποδυναμώσατε το 60% του Δήμου στη Βούλα με τις ενέργειές σας αυτές».

Στον αντίλογο ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο λόγος της απομάκρυνσης των Α.Τ. δεν ήταν οικονομικός. Οι λόγοι ήταν διαρθρωτικοί.

 

Στο ΤΑΙΠΕΔ το Α.Τ. Βούλας!!!

Από τη συνομιλία αυτή λοιπόν μάθαμε και το καινούργιο, αλλά πολύ παλιό. Οι λίγο παλαιότεροι κάτοικοι της Βούλας θα θυμούνται τον αγώνα των κατοίκων να κρατήσουν το Α.Τ. στη Βούλα και τις ενέργειες του τότε δημάρχου, αείμνηστου, Αγγελου Αποστολάτου, να καταστήσει το οίκημα δημόσιο, αφού ήταν εγκαταλειμένο και χωρίς κληρονόμους και τα κατάφερε. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι το κτίσμα καταγράφηκε ως Κτηματική περιουσία του Δημοσίου και πάει στους δανειστές!!!

Το αποκάλυψε ο δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος στην απάντησή του προς το Δ. Δαβάκη. Βέβαια απάντησε όσον αφορά την αστυνόμευση ότι έχουν πολλαπλασιαστεί οι περιπολίες καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και με τα δύο περιπολικά που έχει αποφασίσει και αγοράζει ο Δήμος θα αυξηθεί ιδιάιτερα.

Το είχαμε γράψει ότι ο δήμος θα αγοράσει δύο περιπολικά που θα διαθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα για καλύτερη αστυνόμευση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος