ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Π. Φιλίππου

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει με επιστολή του στον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς την Αρχαιολογική Υπηρεσία για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων υποδομής της Ανατολικής Αττικής.

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, με την οποία τους ενημερώνει για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στην Ανατολική Αττική λόγω της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας αλλά και για τις επιπτώσεις αυτών των καθυστερήσεων.

Ενδεικτικά ο Π. Φιλίππου παραθέτει στην επιστολή του τα παραδείγματα δύο μεγάλων έργων που έχουν καθυστερήσει ή δεν έχουν καν ξεκινήσει οι εργασίες, όπως είναι το ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας και το Αλιευτικό Καταφύγιο Παλαιάς Φώκαιας αντίστοιχα, έργα η υλοποίηση των οποίων αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη γενικότερη ανάπτυξη των συγκεκριμένων περιοχών.

 

Σ.σ. μήπως δεν έχει προσωπικό η αρμόδια υπηρεσία για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της;;;

Μήπως δεν έχει κονδύλια για να προχωρήσει;;;

Μήπως... και μια σειρά μήπως μπορούν να τεθούν.

Δεν ασχολούνται όμως με αυτά, ούτε μας ενημερώνουν γι’ αυτά, αλλά «βάζουν στον τοίχο» την αρχαιολογική υπηρεσία γιατί δεν «τα δίνει όλα» για να έρθουν επενδυτές της αλλοδαπής να αλώσουν και το τελευταίο απομεινάρι...

Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ

μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

                                                       Καβάφης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 191 guests και κανένα μέλος