Κατάφεραν να ψηφίσουν πάνω από το 50%

Η ισπανική κυβέρνηση Ραχόι προκάλεσε αιματηρά επεισόδια την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στους Καταλανούς που επιχείρησαν να ψηφίσουν για την αυτοδιάθεσή τους.

Με αστυνομικό στρατό και Αστυνομία προσπάθησε να τους φιμώσει. ΑΠΕΤΥΧΕ.

Κατάφεραν να ψηφίσουν πάνω από το 50%. Το 90% είπε ΝΑΙ στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Καταλονίας.

805 τραυματίες! Πρωτόγονες βιαιότητες! Αστυνομικοί και πυροσβέστες κατά αστυνομικών εισβολέων της κυβέρνησης της Μαδρίτης, που παραβίαζαν τα εκλογικά κέντρα και άρπαζαν κυριολεκτικά τις κάλπες.

Μη σας ξεγελά η άγνοια και η σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Οι Καταλονοί είναι ξεχωριστή ΕΘΝΟΤΗΤΑ.

Οι ΙΣΠΑΝΟΙ κατέχουν ακόμη ξένα έθνη και ΔΕΝ τους επιτρέπει, δικτατορικά ο Ραχόι και το οικονομικό – πολιτικό καστεστημένο, να εκφράσουν την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ τους.

Η Ε.Ε. στηρίζει τον Ραχόι και τις μεθόδους του. Οι «θεσμοί» της Ε.Ε. θυμούνται τις «αξίες» της και τις «δημοκρατικές» της αρχές, όποτε την συμφέρει, a la carte!

---------

«Ο κόσμος δεν φοβάται. Στα εκλογικά κέντρα οι ουρές είναι τεράστιες. Είναι ψύχραιμοι και ήρεμοι. Προσπαθούν να κρατήσουν όσα περισσότερα εκλογικά κέντρα ανοιχτά. Υπάρχει τεράστια αστυνομική δύναμη. Πετούν συνέχεια ελικόπτερα. Όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα δεν είχε τόση μεγάλη αστυνομική παρουσία. Στην λεωφόρο Ντιαγκονάλ, σε εκλογικό κέντρο είδα τουλάχιστον είκοσι κλούβες με άντρες της ισπανικής αστυνομίας», περιγραφή από Ελληνα εργαζόμενο στη Βαρκελώνη.

https://www.briefingnews.gr

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος