Προχωρήσαμε σε σειρά διαβουλεύσεων γύρω από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην πόλη της Βούλας και καταλήξαμε στην κοινή διαπίστωση ότι:
«Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε συμπαράταξη και σύμπραξη εκείνων των δυνάμεων που θα δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της πόλης που χρονίζουν...

Δημότες της Βούλας,


Οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων

ΔΑΔΑ και ΟΡΑΜΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ, και

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ,


Προχωρήσαμε σε σειρά διαβουλεύσεων γύρω από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην πόλη της Βούλας και καταλήξαμε στην κοινή διαπίστωση ότι:

«Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε συμπαράταξη και σύμπραξη εκείνων των δυνάμεων που θα δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της πόλης που χρονίζουν. Η πόλη της Βούλας έχει μείνει, την τελευταία 10ετία, πολύ πίσω και χρειάζεται ένα μεγάλο βήμα μπροστά για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.


Χρειάζεται τόλμη, σχεδιασμό, αποτελεσματική εφαρμογή, πρακτικό πνεύμα, αλλά και αλλαγή νοοτροπίας και πνεύμα συνεργασίας στον μέγιστο δυνατό βαθμό, με συσπείρωση όλων των δυνάμεων».


Ενδιαφερόμαστε για το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης. Στην προσπάθεια αυτή διαγράφουμε τις αντιπαλότητες του παρελθόντος και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας σε συστράτευση.

Επειδή, βάση για την επιτυχία κάθε συλλογικής προσπάθειας είναι οι θεμελιώδεις κανόνες που την διέπουν, δηλώνουμε με ρητό τρόπο την απόλυτη συμφωνία μας στις ακόλουθες αρχές:

1. Διαφάνεια και επιβολή της νομιμότητας στο σύνολο των δραστηριοτήτων της δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών της, τόσο στον τύπο, αλλά κυρίως στην ουσία (όχι στην νομιμοφάνεια και στην επίπλαστη νομιμότητα).

2. Έργο, με σχεδιασμό και προοπτική, με επιστημονική τεκμηρίωση, και ταυτόχρονα αποτελεσματικό, άμεσο και αποκεντρωμένο σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Διαχείριση, όπου οι δαπάνες να πιάνουν τόπο και το αποτέλεσμά τους να μεγιστοποιείται για όφελος του Δημότη και της πόλης.

3. Συνεχής διαβούλευση με τους Δημότες και τους Φορείς για το δημοτικό έργο και τις σοβαρές δράσεις του Δήμου. Ο κανόνας είναι: ρωτάμε τους Δημότες, ακούμε τους Δημότες, μελετάμε και πραγματοποιούμε, χωρίς χρονοτριβή.

4. Ο πράσινος χαρακτήρας της πόλης και η περιβαλλοντική προστασία της είναι ο βασικός μας στόχος. Κεντρικός άξονας της αναγεννητικής προσπάθειας είναι η περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης. Θέλουμε μια πόλη που να μας παρέχει ποιότητα ζωής. Σε επίπεδο πρασίνου, ελεύθερων χώρων, παραλιακού μετώπου και αναψυχής.

5. Οφείλουμε να οργανώσουμε μια πόλη λειτουργική, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών της, σχεδιασμένη με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, για την κυκλοφορία, τη στάθμευση, την ασφάλεια, την αστυνόμευση, την υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, το κοινωνικό έργο, τις υπηρεσίες, κ.α. Η πόλη μας δεν μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην τύχη, με γνώμονα τα κάθε είδους συμφέροντα.

6. Ο νέος Δημοτικός Συνδυασμός που συγκροτούμε είναι αυστηρά ανεξάρτητος από κομματικά και οικονομικά συμφέροντα και με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της πόλης.


Η θεμελίωση της συνεργασίας και σύμπραξής μας πάνω σε αυτές τις απαραβίαστες Αρχές είναι βέβαιον ότι θα αποδειχθεί γόνιμη και δημιουργική για την πόλη μας.


Οι δύο δημοτικές παρατάξεις αλληλοσυμπληρώνονται και φέρνουν μαζί:

  • ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ, με ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΜΕΘΟΔΟΥΣ
  • ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ και ΕΡΓΩΝ, με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ στην πόλη με ΟΡΑΜΑ και ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
  • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ με ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  με ΦΟΡΕΙΣ και ΔΗΜΟΤΕΣ.


Έτσι, ανακοινώνουμε σήμερα ότι συγκροτούμε, στην βάση των πιο πάνω Αρχών, τον νέο Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό

ΔΑΔΑ με ΟΡΑΜΑ για μια Σύγχρονη Βούλα

Με Υποψήφιο Δήμαρχο τον έμπειρο ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ και με Πρόεδρο της Επιτροπής Σχεδιασμού του Δημοτικού Έργου την ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ.


Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΑΔΑ με ΟΡΑΜΑ» είναι ανοιχτός σε όλους όσους δέχονται τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ μας, γιατί πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανένας ικανός άνθρωπος στην πόλη μας, και το έργο που μας αναμένει είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Με αίσθημα ευθύνης κοιτάμε το ΑΥΡΙΟ.

    ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ             ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΑφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 466 guests και κανένα μέλος