Τα προβλήματα επάρκειας της σχολικής στέγης εξετάστηκαν σε ευρύτατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στα Σπάτα, με τη συμμετοχή των Διοικήσεων των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  όλων των σχολείων της πόλης των Σπάτων  και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών....

Τρία οικόπεδα παραχωρεί ο Δήμος Σπάτων

για σχολικά συγκροτήματα

Σε αναμονή η έγκριση 5 νέων σχολείων από το Υπ. Παιδείας

 

Τα προβλήματα επάρκειας της σχολικής στέγης εξετάστηκαν σε ευρύτατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στα Σπάτα, με τη συμμετοχή των Διοικήσεων των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  όλων των σχολείων της πόλης των Σπάτων  και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών.


Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχος Χρήστος Μάρκου, που προέδρευε  αναφέρθηκε στη σύντομη εισήγησή του στις αποφάσεις της ΔΕΠ της ΝΕΠ και τις αναμενόμενες του Υπ. Παιδείας αποφάσεις έγκρισης σύστασης 5 νέων Σχολείων ( Ε΄ Νηπιαγωγείο, Στ΄ Νηπιαγωγείο, Δ΄ Δημοτικό, Β΄ Γυμνάσιο, Β΄ Λύκειο) καθώς και στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Σπάτων (αρ. απ.228/2008 της 15/12/2008) με την οποία εγκρίνεται η παραχώρηση στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ τριών οικοπέδων ιδιοκτησίας του Δήμου εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλης με σκοπό την κατασκευή 4 νέων σχολικών κτιρίων.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις των  Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών (Ιωάννη Μάρκου Προέδρου του ΔΣ, Κ. Γκίκα, Π. Κατσούλη, Χρ. Γεωργακόπουλο, Γ. Παπαχρήστου, Γ. Γιώργα) καθώς και τοποθετήσεις των Προεδρείων  των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αναφορικά με το καθιερωμένο ετήσιο πρόγραμμα «ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ έτους 2009».


Η συνάντηση έληξε με την ψηφοφορία και την ανάδειξη της  Χριστίνας Βρεττού  και του Αλέξη Γιαννακόπουλου ως τακτικού και αναπληρωματικού αντίστοιχα μέλους της ΔΕΠ.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος