13 σχολεία της Ευρώπης υποδέχθηκε ο Δήμος Λαυρεωτικής

 

Τους εκπαιδευτικούς και πανεπιστημιακούς από 13 διαφορετικά σχολεία της Ευρώπης υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, στο κτίριο του Δημαρχείου στο λιμάνι, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Arts & Traditions, στο οποίο συμμετέχει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου.

Οι εταίροι, εξέφρασαν στο Δήμαρχο το θαυμασμό τους τόσο για τη χώρα όσο και για το Δήμο, καθώς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα όπως το αρχαίο θέατρο του Θορικού, το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και να εντρυφήσουν έτσι στην ιστορία του τόπου και την πολιτιστική του κληρονομιά.

Οι συμμετέχοντες δάσκαλοι και καθηγητές επαίνεσαν το Δήμο για την έντονη δράση του και το ενδιαφέρον του στα εκπαιδευτικά δρώμενα, αλλά και για τις άρτιες εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου, το οποίο και τους φιλοξένησε ως εταίρος του προγράμματος.

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Δ. Λουκάς, αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Λαυρεωτικής, ενώ επεσήμανε την αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων, οι οποίες διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και αναβαθμίζουν την ποιότητα της διδασκαλίας του τόπου μας.

erasmus lavrio 1

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 208 guests και κανένα μέλος