Έκθεση τεχνολογίας στο 2ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής

 

Eκθεση τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ Κορωπίου από 7/5 ως 10/5/2017, την οποία οργάνωσε το 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Αν. Αττικής. Στην έκθεση συμμετείχαν με έργα τους, οι μαθητές των τριών σχολείων του Κορωπίου, 1ο ΕΠΑ.Λ, Εσπερινό ΕΠΑ.Λ, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο, που ασκούνται στο εργαστηριακό κέντρο.

Παρουσιάστηκαν έργα όπως: ηλεκτρικό αυτοκίνητο-σάρωθρο, ηλεκτρικό ποδήλατο, ρομπότ ελεγχόμενο από κινητό τηλέφωνο, υποβρύχιο ρομπότ μετρήσεων διαφόρων παραμέτρων στο νερό, μηχανουργικές κατασκευές [παγκάκια, ψησταριά, φωτιστικά (από ανακυκλωμένα υλικά), κινητήρας αυτοκινήτου με υγραέριο, θερμαινόμενη πισίνα με ηλιακό συλλέκτη και λέβητα αερίου, “έξυπνο σπίτι” ελεγχόμενο από κινητό], ζωγραφιές και καλλιτεχνικές κατασκευές, εκτυπώσεις αντικειμένων σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και πολλά ακόμα.

Έγινε επίσης προβολή με έργα των μαθητών των τομέων υγείας-πρόνοιας και ευεξίας, οικονομίας και διοίκησης και πληροφορικής.

Η Διευθύντρια του 2ου Ε.Κ Ε.Τσουκνάκη, ως εκπρόσωπος και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων της Τ.Ε., ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση και δήλωσε: «ευχόμαστε η έκθεση αυτή να έδειξε σε όλους εσάς την αξία της επαγγελματικής εκπαίδευσης και τα θαυμαστά πράγματα που μπορούν να πετύχουν οι μαθητές όταν αυτό που κάνουν τους δίνει χαρά και έμπνευση!».

Την έκθεση επισκέφτηκαν, ο Δήμαρχος, Δημήτριος Κιούσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης, Ανδρέας Ντούνης, η πρόεδρος της Επ. Παιδείας, Δήμητρα Μιχαιρίνα, ο δ/ντης β/θμιας εκπ/σης, Στέφανος Καπέλας, σχολικοί σύμβουλοι, χορηγοί, γονείς και μαθητές.

Επίσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές, Ιωάννης Δέδες, Γεώργιος Βλάχος, και Γεώργιος Μαυρώτας.

texniki ekpaid 2

 

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος