“Με ποιο καθεστώς λειτουργούν;” και πώς δεν έχουν γκρεμιστεί;
γράφει η: Αννα Μπουζιάνη

 

Θα λειτουργήσουν και φέτος οι καντίνες στο μεγάλο Καβούρι; Με ποιο καθεστώς λειτουργούν και πώς δεν έχουν γκρεμιστεί;

Ηταν τα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης” Δημοσθένης Δόγκας στη συνεδρίαση της 25/5 του Δήμου 3Β.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχουν εκδοθεί οι άδειες για τις δύο νέες καντίνες. Δεν απάντησε όμως στο πώς λειτουργούν και αν θα γκρεμιστούν. Απλά δήλωσε ότι «στο επόμενο 20ήμερο πιθανόν να κατεδαφιστούν οι υπάρχουσες».

Αυτό στη δική μας γλώσσα ερμηνεύεται ότι οι καντίνες του Καβουρίου θα λειτουργήσουν και φέτος, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου από τον Οκτώβριο του 2016 ότι «οι δύο υπάρχουσες καντίνες πρέπει να κατεδαφιστούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου και έχει ενημερωθεί σχετικά με εξώδικο η Κοινοπραξία».

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Δήμος βρίσκεται στα δικαστήρια για οφειλόμενα προς το Δήμο, από την κοινοπραξία, που διαχειρίζεται τις καντίνες.

Είχε πει συγκεκριμένα ο δήμαρχος στο φύλλο της “Ε” αρ. 955/22.10.16: «Υπάρχουν μια σειρά ένδικα μέσα από το Δήμο που ασκούνται από εκείνη την πλευρά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις κανενός είδους, δυστυχώς δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία είτε αυτά που υπάρχουν είναι δεσμευμένα από άλλους φορείς (εφορία, ΙΚΑ κλπ.)».

Είχε ενημερώσει επίσης - τότε - ο δήμαρχος (“Ε” αρ. 955/22.10.16), ότι το χρέος της κοινοπραξίας απέναντι στο Δήμο, έχει ανέλθει στα 2.200.000 ευρώ χωρίς τις προσαυξήσεις.

Και φανταζόμαστε ότι όσο περνάει ο καιρός τα χρέη πολλαπλασιάζονται!!

Αννα Μπουζιάνη

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και κανένα μέλος