Kαλή δύναμη, αισιοδοξία και καλά αποτελέσματα που θα δικαιώσουν τους κόπους σας

 

Ευχές για επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις έδωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, σε επίσκεψή του στα τρία Λύκεια του Δήμου (Α’ Λύκειο Καλυβίων, Β’ Λύκειο Λαγονησίου και Α’ Λύκειο Αναβύσσου), προκειμένου να μιλήσει με τους μαθητές, να τους ενθαρρύνει και να ευχηθεί από κοντά, στους ίδιους και στους καθηγητές τους.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού: «Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια των νέων παιδιών να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να κερδίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Είναι το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης προετοιμασίας, που απαιτεί κόπο, αφοσίωση, πίστη και επιμονή.

Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων μας, που ξεκινούν από την Τετάρτη 7 Ιουνίου τη μάχη των Πανελληνίων, καλή δύναμη, αισιοδοξία και καλά αποτελέσματα που θα δικαιώσουν τους κόπους τους. Θερμές ευχές και στις οικογένειες και στους καθηγητές, που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και μοιράζονται όλα αυτά τα χρόνια τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Οι σκέψεις όλων μας θα είναι μαζί σας.»

Στη διάρκεια των επισκέψεων ο Γ. Σωφρόνης πρόσφερε, ως αναμνηστικό, στους τελειόφοιτους μαθητές και στους καθηγητές τους υλικό με το νέο λογότυπο τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος