Επίδειξη οχήματος στο Δημαρχείο Κρωπίας

 

Το πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο όχημά τους παρουσίασαν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στο Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση μαθητές και οι διευθυντές, του 2ου ΣΕΚ Αν. Αττικής,κ Ελευθερία Τσουκνάκη και του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου, Κωνσταντίνος Χρόνης.

Το όχημα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Εργαστηριακό Κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ, τον Φεβρουάριο του 2017, στην επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη όπου και αντιπροσωπεία του Δήμου Κρωπίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Δημήτριο Κιούση είχε παραστεί.

Η παρουσίαση των δυνατοτήτων του οχήματος εντυπωσίασε καθότι το όχημα είχε ρυμολκούμενο αμαξίδιο σάρωθρο καθαρισμού πεζοδρόμων και μικρών οδών. Ο Δήμαρχος Κρωπίας δήλωσε υπερήφανος για το επίτευγμα των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ και τόνισε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα το όχημα αυτό να εξυπηρετήσει τον τομέα Καθαριότητας του Δήμου και να αποτελέσει μια ζωντανή –συνεχή διαφήμιση της Δημόσιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και συνολικά στη χώρα μας.

Στις δύο πρώτες παρουσιάσεις του πρωτότυπου οχήματος παρευρέθηκαν από πλευράς Δήμου Κρωπίας, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Ανδρέας Ντούνης και η Δήμητρα Μιχαιρίνα, πρόεδρος πλέον της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής όπου και απεύθυναν χαιρετισμούς.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος