Εντονη δυσαρέσκεια του Δήμου - Αγνόησαν Δήμο και βουλευτές

 

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι χώροι εξέτασης των ενστάσεων που κατατέθηκαν στην Κτηματολόγιο Α.Ε από ιδιώτες και άλλους φορείς που αφορούν την περιοχή του Δήμου Κρωπίας.

Οι πρώτες εκδικάσεις ξεκινούν στις 5 Μαΐου 2017.

Ο Δήμος Κρωπίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις τελικές επιλογές της Κτηματολόγιο Α.Ε σε ότι αφορά τους χώρους εξέτασης των ενστάσεων εκτός του Κορωπίου (Αμπελόκηποι και Χολαργός).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο Δήμαρχος Κρωπίας σχετικά με το θέμα των χώρων εξέτασης είχε αποστείλει επιστολή προς την Κτηματολόγιο Α.Ε και μέχρι 24 Απριλίου 2017, δεν έλαβε καμία απάντηση αν και είχε κατατεθεί ακόμα και επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων από τους βουλευτές Γιώργο Βλάχο και Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Λόγω της πληθώρας πινάκων εξέτασης ενστάσεων που φθάνουν καθημερινά στο δήμο Κρωπίας και μεταβολής αναρτήσεων πολλών σελίδων, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις ημερομηνίες και τους χώρους εκδίκασης από τους διαδικτυακούς τόπους: www.koropi.gr, www.ktimatologio.gr, από τα σημεία: Γραφείο κτηματογράφησης, Οδός Σπύρου Δάβαρη 77, Ισόγειο του Δημαρχείου Κρωπίας, Λεωφ. Βασ. Κων/νου 47 και στην τηλεφωνική γραμμή 210-6625410 (εσωτερικό 162, μετά τον αυτόματο τηλεφωνητή), ώρες ωραρίου δημοτικών υπηρεσιών.

Σημειώνουμε ότι όλες οι ενστάσεις - σύνολο 126 - θα συζητηθούν στην Επιτροπή ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου που βρίσκεται στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου 11-13 αίθουσα 307.

Τα τέσσερα πρώτα πινάκια εξετάζονται στις 8 Μαΐου 2017 και από ώρα 3μ.μ.

Τα επόμενα τρία πινάκια στις 10 Μαΐου και από ώρα 3 μ.μ. και τα επόμενα τρία στις 11 Μαΐου από ώρα 4μ.μ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΤ130702

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 40 guests και κανένα μέλος