Μέχρι τις 10 Μαΐου η προθεσμία.

 

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές δομημένων και αδόμητων οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός της πόλης, μέχρι τις 10 Μαΐου να προβούν στον καθαρισμό τους από ξερά χόρτα και την απομάκρυνσή τους καθώς και την απομάκρυνση οποιουδήποτε εύφλεκτου υλικού, όπως προβλέπει το αρ. 94, παρ. 26 του Νόμου 3852/10.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε καθαρισμό με δικά του μέσα και η δαπάνη να επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες. Εκτός όμως από την επιβάρυνση με τη δαπάνη καθαρισμού, σε όσους δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του αναφερόμενου νόμου, θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται και συγκεκριμένα η επιβολή προστίμου πενήντα (50) λεπτών, ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου και η υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.

Η Δημοτική Αρχή παρακαλεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, προκειμένου να προστατευτεί η πόλη από τον κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς αρχίζει η αντιπυρική περίοδος.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 185 επισκέπτες και κανένα μέλος