Συγχαρητήρια έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής για τη μεγάλη νίκη της Ατλαντίδος Ανθούσας στον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ο Νεκτάριος Καλαντζής ανέφερε σχετικά : ‘’Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Δήμο Παλλήνης, μια μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Η Ατλαντίς Ανθούσας μας έκανε όλους υπερήφανους, κατακτώντας το Κύπελλο της Ανατολικής Αττικής, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον μαχητικό Αήττητο Σπάτων.

Μια ομάδα, που ας μην ξεχνάμε ότι λαμβάνει μηδέν ευρώ ως ενίσχυση από το Δήμο Παλλήνης, όπως συμβαίνει και με την ΑΕ Γέρακα και τον Παλληνιακό και στηρίζεται στις δικές τις δυνάμεις.

Αν και μέρα γιορτής, ας θυμηθούμε το πρωτοφανές πρόσφατο ξήλωμα των πλαστικών καθισμάτων στο γήπεδο της Ανθούσας, με εντολή του δημάρχου Παλλήνης, αφού η Δημοτική Αρχή δεν αποδεχόταν τη δωρεάν τοποθέτηση καθισμάτων από τη Διοίκηση της ομάδας για τον καλλωπισμό των εξεδρών, με αποτέλεσμα σήμερα το γήπεδο να παραμένει γυμνό από καθίσματα.

Ελπίζουμε η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ατλαντίδα να συνετίσει το Δήμο Παλλήνης και να επιτρέψει πλέον στις ομάδες της περιοχής μας να μπορούν να έχουν λόγο στα γήπεδα που οι ίδιες αγωνίζονται, μιας και είναι προς όφελος των αθλητών και των θεατών των αγώνων.

Τέλος, ας ευχηθούμε επιτέλους η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης να ενδιαφερθεί πραγματικά για τον αθλητισμό της πόλης και να αποφασίσει να ενισχύει τους αθλητικούς συλλόγους, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων, μιας και εκεί αγωνίζονται παιδιά από την περιοχή μας και ο αθλητισμός που κάνουν παραμένει ερασιτεχνικός και θέλει ενίσχυση σε αυτές τις δύσκολες εποχές΄΄ τόνισε κλείνοντας ο Ν. Καλαντζής.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 guests και κανένα μέλος