10 χρόνια, μια δυνατή ομάδα

 

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων, εθελοντών και πολιτών του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης, στο χώρο του εστιατορίου «Da Giovanni con Tsili Casanova”, στη Βουλιαγμένη.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μουσικό ταξίδι από το διεθνούς φήμης σολίστ Μαντζαρίδη Φώτη ο οποίος και το αφιέρωσε στην Εθελοντική Ομάδα Βάρης για τα δέκα χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας τα οποία κλείνει φέτος.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις

― Προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδoς για τη σημαντική συνεργασία του με την Εθελοντική Ομάδα Βάρης.

― Ως εθελοντής της χρονιάς βραβεύθηκε ο Παναγιώτης Κοιλάκος.

― Τιμητική Πλακέτα στο Διοικητή του 8ου Π.Σ. Αθηνών Αντιπύραρχο Δημαρέση Φώτη, για την κοινωνική προσφορά του, παρέδωσε ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βάρης Ανδρέας Σαμαράς

Επίσης, βραβεύθηκαν οι χορηγοί, οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθειά τους στηρίζουν τη δράση της ομάδας. Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (AIA), EMA AE, Novitron ΑΕ, Trade-Wind, Bosch ΑΕ, τα super-market Σκλαβενίτης, Κτήμα Μπραϊμνιώτη – Μεσόγειος, η οικογένεια Αϊμαλιώτη, φανοποιείο Τριανταφ. Κωνσταντίνου, Dynamic co., Ευρωχαρτική ΑΕ, MediaStrom, Marish Polymers, Αρτοποιείο Δρόσος, Niverma Marine, Ρουσσάκης ΑΒΕΕ, Χρωτέξ, FMI, Copy Express και Zouganelis Trucks.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Βασιλόπιτας από τον π. Αντώνιο και ανταλλαγές ευχών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι Βουλευτές Αττικής, Βλάχος Γεώργιος, Κατσίκης Θεόδωρος και Οικονόμου Βασίλειος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου 3Β Διονύσης Γεωργουλόπουλος, εκπροσωπώντας το δήμαρχο, ενώ παρευρέθηκαν πολλοί δημοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις. Επίσης παρευρέθη ο αντιδήμαρχος Κρωπίας Θοδωρής Γρίβας.

Από τα Σώματα Ασφαλείας & του Ε.Σ. παρευρέθηκαν:

- Από το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Αρχιπύραρχος Πιερρακάκης Στέφανος διοικητής Κ.Ε.Π.Π., ο Αρχιπύραρχος Βαρσάμης Σπυρίδων, διοικητής της Πυροσβε- στικής Ακαδημίας, ο Πύραρχος Σπάης Νικόλαος της Π.Υ. Κρωπίας και ο Αντιπύραρχος Δημαρέσης Φώτιος, διοικητής του 8ου Π.Σ. Αθηνών.

- Από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων παρευρέθηκε ο Ταξίαρχος Μάνος Δημήτριος.

Παρευρέθη η τέως Αντιδήμαρχος Βάρης Δήμητρα Σουτόγλου, η οποία στην αντιδημαρχία της είχε συνεργαστεί αγαστά με την εθελοντική ομάδα.

Πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων από τη Βάρη κυρίως,   θεσμικοί εκπρόσωποι και όμορες ομάδες δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η όμορφη γιορτή και ευχήθηκε «Καλή χρονιά και καλή αντιπυρική!»

ethelontes.vari 2

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 guests και κανένα μέλος