Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης υλοποιεί πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 87 θέσεων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, διάρκειας 8 μηνών. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ξεκίνησαν την Τρίτη 24/01/2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 3/02/2017 στις 12 μ.μ.

 

Αναλυτικά οι θέσεις είναι: Γενικών Καθηκόντων, Καθαριότητα, Τεχνική Υπηρεσία (Σιδεράδες, Ξυλουργοί, Ελαιοχρωματιστές, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Κηπουροί, Χειριστές Μηχανημάτων, Οδηγοί), Βιβλιοθηκονόμων, Διοικητικοί, Πληροφορική, Οικονομικό-Λογιστικό, Μηχ. Μηχανικοί, Νοσηλευτές, Κοινωνιολόγοι, Βρεφονηπιοκόμοι, Κοινωνιολόγοι, Μουσικός.

 

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στο πεδίο της αίτησης εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (ονομασία χρήστη & συνθηματικό).

 

Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες η Μιχάλη Ελένη, Δημοτική Κοινότητα Π. Φώκαιας, Λ.Αθηνών - Σουνίου, τηλ. 22910-40207.

 

Δήμος Λαυρεωτικής

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχοντας στη β’ φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, αλλά και στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες α' υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών, έχει ήδη υλοποιήσει την πρόσληψη 180 ωφελούμενων με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας στις υπηρεσίες του.

 

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, για θέσεις εργασίας 8μήνων σε όμορους Δήμους (Μαρκόπουλο, Σαρωνικό, Κορωπί, Παιανία κ.α.). Ο Δήμος Λαυρεωτικής έχει ήδη προσλάβει 180 ωφελούμενους με 8μηνη σύμβαση και αναμένεται η επέκταση για άλλες 200 8μηνες θέσεις μέχρι το τέλος του 2017.

 

Οσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι, με χαμηλά εισοδήματα, ηλικίας 18 ετών και άνω, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

 

Όσοι ενδιαφερόμενοι δυσκολεύονται στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, μπορούν να προσέρχονται τις καθημερινές ημέρες και ώρες εργάσιμες (08:00-14:00) στα Δημοτικά Καταστήματα Λαυρίου και Κερατέας, για να εξυπηρετηθούν στη συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος