Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης των δημοτών στο Δήμο Λαυρεωτικής, σχετικά με την ανάρτηση των κτηματολογικών διαγραμμάτων από την Κτηματολόγιο ΑΕ.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής με την Ομοσπονδία Συλλόγων Οικιστών στο Λαύριο, στο χώρο του Μηχανουργείου, Κυριακή 20/11/2016.

Η ίδια εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και την περασμένη εβδομάδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

Η ενημερωτική συνάντηση συγκλήθηκε με στόχο να δοθούν απαντήσεις σε προβλήματα που ανέκυψαν κατά την ανάρτηση των κτηματολογικών διαγραμμάτων και ειδικότερα στα προβλήματα κατά την εφαρμογή του Ν. 719/77, αλλά και σε χαρακτηρισμούς ιδιοκτησιών ιδιωτών ως δημόσιες ή δασικές.

Κεντρικός συντονιστής και ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς,

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής Σ. Ιατρού, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Αποστολίδης Τ. Τσίκλος και Γ. Αδάμης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Ρόζης, Α. Μακρή, Μ. Μαθιουδάκης και Χ. Ζαγουρής.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να πάρουν υπεύθυνες απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Ο Δήμος έχει ζητήσει από την εταιρεία Κτηματολόγιο ΑΕ, να δοθεί παράταση της ανάρτησης κατά 2 μήνες και στη συνέχεια να υπάρχει το εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα συνημμένα έγγραφα και βεβαιώσεις από τους πολίτες. Παράλληλα, θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα του Δήμου υποδείγματα ενστάσεων και αιτήσεων προς την Κτηματολόγιο ΑΕ και το Δασαρχείο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 guests και κανένα μέλος