Πρόκειται για την κατασκευή αγωγού μήκους 1660 μέτρων από την οδό Σαχτούρη, έως την οδό Μαραθώνος.

 

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια, ξεκίνησε η κατασκευή του αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην Λεωφόρο Κύπρου, στο Πανόραμα Παλλήνης, με χρηματοδότηση και κατασκευή από την Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για την κατασκευή αγωγού μήκους 1660 μέτρων από την οδό Σαχτούρη, έως την οδό Μαραθώνος.

Η προσπάθεια του Δήμου Παλλήνης, εδώ και τρία χρόνια, επικεντρώθηκε στο να εξασφαλισθούν τα χρήματα από τρίτες πηγές (ΕΣΠΑ, Περιφέρεια Αττικής), προκειμένου η κατασκευή του έργου να προχωρήσει ταυτόχρονα με την κατασκευή του έργου οδοποιίας.

Διάφορα εμπόδια που προέκυπταν κάθε φορά, είτε στην προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων, είτε στη διαδικασία εκτέλεσης του έργου των ομβρίων, δεν επέτρεψαν την ταυτόχρονη εκτέλεση της εργολαβίας, στο πλαίσιο της ήδη εκτελούμενης οδοποιίας της οδού Κύπρου.

Σημειωτέον ότι όταν κατασκευαζόταν το έργο της οδού Κύπρου το 2009, δεν προβλέφθηκε στη μελέτη η τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων.

Τέλος, προκειμένου να μην παρατηρηθεί το κλασσικό Ελληνικό φαινόμενο του «ράβε – ξήλωνε» των οδοστρωμάτων, η παρούσα Δημοτική αρχή προέβλεψε η τελευταία στρώση ασφαλτοτάπητα της οδού Κύπρου, να γίνει αμέσως μετά την κατασκευή του έργου αγωγών ομβρίων υδάτων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος