«Ελέγχουμε, επιβεβαιώνουμε, διορθώνουμε!»

 

Ξεκίνησε 17 Οκτώβρη και συνεχίζεται (για 2 μήνες) έως και 17 Δεκεμβρίου 2016- η Ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων (ακινήτων) για την Κερατέα, το Λαύριο, τον Άγιο Κωνσταντίνο και όλους τους οικισμούς από την Κτηματολόγιο ΑΕ.

Μέσα σε αυτή την προθεσμία, έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την καταγραφή των ιδιοκτησιών σας και να διορθώσετε τυχόν σφάλματα μέσω αίτησης διόρθωσης ή μέσω ένστασης κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης Κερατέας.

Με την έναρξη της Ανάρτησης, μπορείτε να δείτε τα στοιχεία που σας αφορούν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr στο portal e- ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είτε με τη χρήση των κωδικών ασφαλείας που χρησιμοποιείτε στις εφαρμογές taxisnet, είτε αφού δημιουργήσετε (αν δεν έχετε ήδη) τον προσωπικό σας κωδικό Κτηματολογίου και εισάγετε επιπλέον τα «τρία κλειδιά» που βρίσκονται στο αποδεικτικό της δήλωσής σας. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς taxisnet, θα δείτε όλα τα ακίνητα των περιοχών που βρίσκονται σε ανάρτηση και έχουν συνδεθεί με το ΑΦΜ σας.

Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κτηματολογίου. Απαραίτητα στοιχεία για την πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή είναι τρία «κλειδιά»: Αριθμός Πρωτοκόλλου Δήλωσης, Κωδικός Προσώπου και Κωδικός Ιδιοκτησίας, τα οποία αναγράφονται πάνω στο Αποδεικτικό Υποβολής Δήλωσης.

Τα έντυπα τα οποία πρέπει να έχετε μαζί σας πριν πάτε στο Γραφείο Κτηματογράφησης και τα οποία θα βρείτε στις παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίες (αν δεν τα έχετε ήδη παραλάβει ταχυδρομικώς από την Κτηματολόγιο ΑΕ) είναι τα κάτωθι:

ΕΝΤΥΠΟ Α: Στοιχεία Δικαιούχου- Κωδικοί Ιδιοκτησίας. 
ΕΝΤΥΠΟ Α1: Απόσπασμα Πίνακα Ανάρτησης. 
ΕΝΤΥΠΟ Α2: Απόσπασμα Διαγράμματος Ανάρτησης.
 

Η έγκαιρη προσέλευσή σας στην παρακάτω διεύθυνση είναι απαραίτητη και αναγκαία, προκειμένου να είστε εμπρόθεσμοι στις ημερομηνίες (από 17-10 έως 17-12) και να μην χάσετε τη δυνατότητα ελέγχου και διόρθωσης των ιδιοκτησιών σας.

Διεύθυνση Γραφείου Κτηματογράφησης Κερατέας:
ΚΕΠ Κερατέας, Όθωνος και Μπουμπουλίνας (πάνω πλατεία) ΤΚ 19001,                              
τηλ. 22990-43006.
Ωράριο Λειτουργίας : Καθημερινά 09:00 – 17:00 και κάθε Τετάρτη 09:00 – 20:00

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 επισκέπτες και κανένα μέλος