Χρηματικά βραβεία σε οκτώ αριστεύσαντες

                

Η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων αποφοίτων μαθητών/τριών του Κορωπίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της περιόδου 2015-2016,στο πλαίσιο των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων Σφήττεια» του ΝΠΔΔ Σφηττός, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή τρίλεπτης παρουσίασης των δραστηριοτήτων των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου σε ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών (Erasmus plus, της Ουνέσκο και άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα). Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί, από τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση, τον αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Ανδρέα Ντούνη, την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμητρα Μιχαιρίνα και την εκπρόσωπο του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», βασικού χορηγού της εκδήλωσης βράβευσης, Εύη Αναματερού.

Ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσέφερε 8 χρηματικά βραβεία (1000 και 500 ευρώ) στους φετινούς αριστούχους μαθητές/τριες του Κορωπίου:

Ο Δημήτριος Α. Ντούνης πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Φυσικής του Ε.Κ.Π.Α. ενώ του απονεμήθηκε και έπαινος για το ασημένιο μετάλλιο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών καθώς και για την επιτυχία του στον πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας όπου κατετάγη 11ος. Ο Δημήτριος Ντούνης αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Κορωπίου και συγκέντρωσε 19.560 μόρια.

Η Αγγελική Β. Δάβαρη, αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Κορωπίου και εισήχθη στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Ε.Κ.Π.Α. συγκεντρώνοντας 19.082 μόρια.

Ο Πέτρος Ι. Νικολού, αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Κορωπίου και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης συγκεντρώνοντας 17.777 μόρια.

Η Χριστίνα Β. Νικολού, αποφοίτησε από το 3ο ΓΕΛ Κορωπίου και εισήχθη στο Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με 17.774 μόρια.

vravefsi tsamourasΟ Γεώργιος Δ. Τσαμούρας, αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑΛ Κορωπίου και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Πειραιά συγκεντρώνοντας 18.381 μόρια.

Ο Νικόλας Α. Πατεράκης, απόφοιτος του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου, εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Αθηνών με 18.305 μόρια.

Η Αγγελική Γεωργ. Σπύρου, απόφοιτος του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Κορωπίο, εισήχθη στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ με 10.362 μόρια.

Η Μαρίνα Θεοφ. Ισιδώρου, πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Εργοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών, συγκεντρώνοντας 9.881 μόρια.

Επίσης, βραβεύτηκε ο μαθητής της πρώτης τάξης του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου Κωνσταντίνος Ντούνης για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής των Ελλήνων Φυσικών και χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» του ΕΚΠΑ. Συνολικά βραβεύτηκαν 146 νέοι φοιτητές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές και θεσμικοί εκπρόσωποι.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 457 επισκέπτες και κανένα μέλος