Με τρια ολοκαίνουργα σχολικά συγκροτήματα ξεινάει η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Παλλήνης, ενώ ολοκληρώθηκαν οι επισκευές και οι συντηρήσεις σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.

Ο Δήμος Παλλήνης, και αυτό το χρόνο, διέθεσε σημαντικά ποσά εξ ιδίων πόρων για την βελτίωση και την αναβάθμιση των σχολείων, δίνοντας προτεραιότητα στους μαθητές και τη νεολαία.

Οι συντηρήσεις έγιναν μετά από καταγραφή των ελλείψεων από τις Σχολικές Επιτροπές σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ετσι στη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 στο Δήμο Παλλήνης ξεκινούν τη λειτουργία τους τρία νέα σχολεία.

Πρόκειται για:

― το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλου επί των οδών: Κ.Βάρναλη και Κ.Δημουλά

― το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, επί των οδών Νυμφών-Αισώπου-Αθηνάς

―το 6ο Νηπιαγωγείο Γέρακα, επί της οδού Νυμφών.

Τα νέα σχολικά συγκροτήματα έρχονται να καλύψουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της πόλης για σχολικές στέγες. Είναι κατασκευασμένες με τις πλέον υπερσύγχρονες προδιαγραφές, για να μπορούν τα παιδιά, να αισθάνονται άνετα.

Τέλος, υπό κατασκευή είναι το 3ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, επί της οδού Μιαούλη.

Στις συντηρήσεις περιλαμβάνονται οι εργασίες:

συντήρηση και ανακαίνιση αιθουσών διδασκαλίας, αποκατάστασης των κοινόχρηστων χώρων και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, των γυμναστηρίων και των αύλειων χώρων, επισκευές ή κατασκευές (ανάλογα με τις ανάγκες) των περιτοιχίσεων, των στεγών, των υπόστεγων, των δαπέδων, των ασφαλτικών, καθώς και ελαιοχρωματισμοί των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, καθαρισμός αποχετεύσεων, επισκευές των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αλλά και της κεντρικής θέρμανσης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 209 guests και κανένα μέλος